Szupersztárok New York-i házai

0

Alighanem Los Angeles mellett New Yorkban él a legtöbb szupersztár (és a kisebbek közül is jó páran). Mi magunk is sok ottani lakást és házat mutattunk már meg, most egy egészen különleges válogatással jövünk, melyben Bradley Coopertől Norman Reeduson át egészen Norah Jonesig többen is szerepelnek.

A townhouse egy speciálisan angolszász műfaj és olyan házat jelöl, amelynek klasszikus formája és viszonylag kis alapterülete van, ám mivel általában több emeletes épületekről van szó, ezért a lakóterület egészen nagy is lehet.

Ezek a házak általában a belváros közvetlen közelében vagy egy (régebben jellemzően ipari, mára divatossá vált) környéken találhatók, ennek megfelelő az áruk is. Lássuk tehát, kik élnek ilyenben New Yorkban a sztárok közül – természetesen a teljesség igénye nélkül.

Bradley Cooper

Hely: West Village
Ár: 13,5 millió dollár
Méret: 400 négyzetméter, 4-6 hálószoba, 4 fürdőszoba

A színész 2018-ban vette West Village-ben található otthonát, méghozzá egy nem-nyilvános adátvétel keretében, méghozzá nem sokkal a nyolc Oscar-díjra jelölt Csillag születik megjelenése előtt.

A házat egyébként alaposan renoválták, felújították és felszerelték mindenféle luxuskütyüvel, menő audiórendszerrel, padlófűtéssel és iPadről irányítható világítással.

Michelle Williams

Hely: Brooklyn
Ár: 10,8 millió dollár
Méret: 300 négyzetméter

A színésznő régi New York-i lakos, a tragikus körülmények közt elhunyt Heath Ledgerrel élt együtt például Brooklyn felkapott Boerum Hill környékén, ám azt a házat 2014-ben eladta. Idén viszont 10,8 millió dollárért vette meg párjával, Tommy Kail rendezővel ezt a házat, szintén a nyilvánosságot megkerülve, így sajnos erről az ingatlanról nem sokat tudunk.

Diane Kruger és Norman Reedus

Hely: West Village
Ár: 11,75 millió dollár
Méret: 380 négyzetméter

Nemrégiben írtunk arról, hogy a Walking Dead főszereplője és modell-színésznő párja kastélyszerű, 700 négyzetméteres, 4 háló- és 5 fürdőszobás házat vett magának Los Angeles Hollywood Hills nevű részén 8,5 millió dollárért.

Nos, ezt a jóval kisebb, XIX. századi New York-i ingatlant jóval drágábban vették, hiszen kevés híján 12 millió dollárt fizettek érte. A házról annyit lehet tudni, hogy korábban öt háló- és négy fürdőszobája volt, de eléggé meg lennénk lepve, ha azóta nem alakították volna át.

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick

Hely: Greenwich Village
Ár: 22 millió dollár
Méret: 400 négyzetméter

Hol máshol lakhatna a Szex és New York sztárja és szintén világsztár férje? A Greenwich Village-ben még 2000-ben 3 millió dollárért vásárolt házukat most 22 millióért árulják, ami még 20 év távlatában nézve is meglehetősen izmos plusz jelent.

Az eredetileg 1905-ben épült ingatlan mintegy 400 négyzetméter, ám mivel a házat soha nem hirdették meg nyilvánosan, így nagyon sokat nem tudunk róla elárulni, de aligha tévedünk nagyot, ha úgy véljük, hogy meglehetősen tágas lehet.

Norah Jones

Hely: Brooklyn
Ár: 6,25 millió dollár
Méret: 400 négyzetméter

Az énekes-dalszerző (a legendás Ravi Shankar lánya) ízig-vérig New York-i. Jelenleg a Cobble Hillen él egy klasszikus, az 1800-as évek közepén épült házban. Az ingatlan annyira menő, hogy a Julia Roberts nevével fémjelzett Ízek, imák, szerelmek című filmben is látható volt.

Eladta házát Julia Roberts

Share.

About Author

Leave A Reply