Szuperhajóval a világ két vége között

0

Az Antarktiszt csak ritkán azonosítják a luxussal, de a SeaDream Yacht Club változtat ezen egy hatalmas új hajóval, amely a Déli-sarkról az Északi-sarkra utazik.

A 155 méteres szuperhajó a SeaDream Innovation nevet kapta, és egy úszó butikhotel 110 lakosztállyal. Összesen 220 vendég fér el a hajón. A kabinok a 46-tól a 100 négyzetméteresig terjednek, gardrób, ebédlő és nappali is van bennük, a berendezés és a falak pedig ízléses, természetes színekben pompáznak.

Jó idő esetén negyven utas kint, a szabad ég alatt, kényelmes ágyakon is pihenhet és gyönyörködhet a csillagokban.

A hajó kilencszintes, több étterem, valamint medence is helyet kapott rajta. A fedélzeten helikopter és hidroplán is lesz, ezekkel kisebb kirándulások tehetők a hajóról, míg a kikötés után kajakozni is lehet. A legénység 220 főből áll majd.

A csodahajó első útja 2021 szeptemberében indul: Londonból Argentínába jut el 70 nap alatt, Spanyolországot, a Bahamákat, Chilét és az Antarktiszt is érintve. Erre a kirándulásra 32 ezer fontba kerülnek a legolcsóbb jegyek, a legdrágábbak pedig 90 ezerbe.

Egy másik útvonal 88 napig tart, ennek keretében meg lehet nézni a világ egyik végén a császárpingvineket, míg a másikon a jegesmedvéket is, közben pedig el lehet időzni a napsütötte Spanyolországban.

A tervek szerint első évében a hajó több mint kétszáz kikötőt érint majd 49 országban.

Itt él A galaxis őrzői rendezője

(Látványterv: SeaDream Yacht Club)

Share.

About Author

Leave A Reply