Szülinap 26 millió dolláros ruhában

0

A negyvenedik születésnap komoly dolog, ennek megfelelően kell megünnepelni. Más kérdés, hogy ez a legtöbbünknél kimerül egy (meglepetés)partiban, esetleg egy-egy nagyobb, emlékezetesebb ajándékban.

Egy libanoni hölgy ennél egészen kicsit továbbment, már ha lehet így jellemezni azt, ha valaki a 40. születésnapjára 26 millió dolláros ruhába öltözik és az egész bulira még rákölt 2 milliót.

A járvány persze a gazdagok körében is jelen van, így aztán a parti meglehetősen érdekesre sikeredett. A spanyolországi Mijasban lévő helyszínen ugyanis csak a legszűkebb, tízfős család tartózkodott, hozzájuk kapcsolódott nem kevesebb, mint 20 további helyszín összesen 150 vendéggel.

A helyszínek között volt London, Los Angeles, Hongkong, Kuvait, Katar, Dubai, Párizs, Tokió és Moszkva (akadtak városok, ahol több bulit is rendeztek természetesen).

A távollévőknek sem kellett azért szomorkodniuk, ugyanis a szervezés részeként komoly ajándékcsomagokat kaptak, a születésnapos fizette az ételeket, italokat és a takarítást is.

Az ajándékcsomag egyébként 4000 dollárt kóstált, benne 1600 dolláros Louis Vuitton tollal, 600 dolláros Ace of Spades pezsgővel, limitált kiadású Graysey X McQueen farmerrel (350 dollár), kézzel készült bőr Louis Vuitton arcmaszkkal (110 dollár) és mindenféle egyéb krémek, kaviárok 350 dollár értékben.

Az eredeti, spanyolországi helyszínen ünneplők emellé kaptak még egy-egy 85 ezer dollár értékű gyémánt karkötőt is.

A ruha egy modern abaya volt, a brit dizájner Debbie Wingham alkotása. A gyémántokkal megpakolt ruhához járt egy több mint 300 ezer dolláros Bulgari nyakék.

Mi kerül ezen a macskán 38 millió forintba?

Share.

About Author

Leave A Reply