Szokatlanul Instázik Kim Kardashian, de van rá oka

0

Kim Kardashian a közösségi oldal egyik legnagyobb sztárja a maga 151 millió követőjével, nem csoda, hogy akár félmillió dollárt is elkér egyetlen szponzorált posztért. Viszont nem úgy használja az Instát, mint mi, halandók, és erre jó oka van.

Az Instagram Stories az oldal talán legnépszerűbb funkciója, aminek lényege, hogy valós időben, folyamatosan tudjuk tájékoztatni elszánt követőinket arról, éppen mit csinálunk, a poszt pedig 24 óra után automatikusan törlődik.

A napokban Kim Kardashian a New York Times’ DealBook konferenciáján beszélt a közösségi média saját életében és a Kardashian-Jenner birodalom felépítésében betöltött szerepéről.

Előadásában azt is elárulta, hogy mióta 2016-ban Párizsban fegyveres rablás áldozata lett, soha nem posztol az Instagram Storieson „valós időben”.

„Saját káromon tanultam meg ezt, amikor olyanok raboltak ki, akik minden lépésemmel tisztában voltak. Tudták, mi van éppen rajtam, hol vagyok, mit csinálok és ez számomra alapjaiban változtatta meg, mi az, amit és mikor posztolok ki” – mondta Kim Kardashian.

Azon a bizonyos három évvel ezelőtti októberen a fegyveresek 11 millió dollárnyi értékű ékszert vittek el tőle, miután betörtek párizsi bérelt luxuslakásába és ott egy ideig fogva is tartották.

View this post on Instagram

Fittings ✨

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kim Kardashian azt mondta, akkor és ott megtanulta, hogy mindig várjon egy ideig a posztolással, hogy követői soha ne tudják pontosan, éppen hol tartózkodik és mit csinál.

„Még mindig azt szeretném, ha az emberek úgy éreznék, velem vannak az út során, de ha felveszek egy videót, a helyszín elhagyását követően legkevesebb 30 percet várok a posztolás előtt a privát szférám megőrzése érdekében” – tette hozzá.

Kanye West felesége azt is elárulta, hogy az Instagram és a Facebook vezetőivel is felvette a kapcsolatot, hogy megvitassa, milyen hatással vannak az oldalak a felhasználók mentális egészségére.

Egyetért az Instagram azon tervével is, hogy eltávolítsák a lájkokat az oldalról, mint mondta, ő is állandóan aggódik a gyerekei miatt, hogy ők mibe futnak bele, így támogatná, hogy ezek az oldalak felhasználóbarátok legyenek.

Lenyűgöző luxusotthont kapott Kim Kardashian

(Fotó: instagram.com/kimkardashian)

Share.

About Author

Leave A Reply