Szélmalomból luxusotthon

0

Ritkán látni olyan különleges ingatlant, amit most kínálnak eladásra Angliában. A szélmalomból lett otthon egyszerre luxus és tűnik kifejezetten élhetőnek és családiasnak, ami azért nem mindig természetes. Nekünk bejön.

A Doverhez közeli Gustonban 1849-ben építettek szélmalmot. A Swingate malomból az 1980-as években lett lakóépület, úgy, hogy megőrizték védett jellegét, most pedig 750 ezer fontért kínálják eladásra.

A különleges házban négy hálószoba található, de a malom mellett áll egy másik házikó, amelyben még egy ember elfér, így akár ki is lehet adni.

Átépítették a földszinti rész külső gyűrűjét a lakóhely kialakításához. Egy széles előszobából lehet a középen lévő helyiségekbe bejutni. Két ugyanolyan, nagyméretű hálószoba van a malomban, amelyekhez gardrób is tartozik, egy másik hálószobát pedig most öltöző szobaként használnak.

A malom alakja miatt a konyha és az étkező falai íveltek. Itt szépen megmunkált tölgyfa munkalapok, ízléses bútor és minden szükséges háztartási gép megtalálható. A fürdő is ízlésesen berendezett.

Az első emeletre fellépcsőzve egy nappaliba jutunk, ahonnan már lehet gyönyörködni a környező mezőkben, de akár ki is lehet menni a tetőre. Lehetőség van egy nagyobb erkélyt is kialakítani, teljesen körbe.

A másodikon találhatón a negyedik hálószoba, ami irodaként is használható, míg még egy emelettel feljebb egy kuckót vagy edzőtermet is létre lehet hozni.

„Az épület nagyon csendes helyen, távol a főutaktól található. Ötperces autózással lehet eljutni Whitfieldbe, ahol minden elérhető, amire szükség van. Ha vidéki életformára vágyik valaki, jó megközelíthetőséggel, itt megkapja” – írta hirdetésben a tulajdonos, hozzátéve azt is, hogy a doveri fehér sziklák is közel vannak, és jó kirándulási lehetőséget biztosítanak.

Így néz ki Emma Stone csajos otthona

(Fotó: Miles & Barr)

Share.

About Author

Leave A Reply