Szamarat csináltak a Brexit Pártból

0

Kifejezetten jól szórakozik a brit közvélemény egy része azon, hogy egy aktivistacsoport lefoglalta Nigel Farage pártjának .com végződésű domainjét. A Brexit Párton ironikus módon egy uniós törvény segíthet.

A Led By Donkeys (kb. Szamarak vezetnek) nevű uniópárti csoportnak volt annyi lélekjelenléte, hogy még időben lefoglalta a thebrexitparty.com címet. Nem gondolták túl a dolgot, ha rákattint valaki, akkor egy Nigel Farage-nak címzett felhívást lát és egy folyamatosan növekvő összeget.

AZ összeg azt mutatja meg, mennyibe kerül(ne) a Brexit Pártnak, ha az adott pillanatban vissza szeretné vásárolni a domaint. Nem lenne olcsó mulatság, az összeg 1 millió fontról indult és másodpercenként 1 pennyvel nő.

Ha és amennyiben Nigel Farage pártja úgy dönt, inkább kifizetné az összeget, akkor az a bevándorlók jólétét segítő szervezethez, a Joint Council for the Welfare of Immigrantshoz kerülne.

HATÁRÁTKELŐ A
YOUTUBE-ON
ÉS A SPOTIFY-ON IS!

Természetesen a Brexit Pártnak van saját honlapja, de nyilván nem lenne ellenükre, ha a .com végződés is náluk lenne.

Ezért aztán felvették a kapcsolatot a Wedlake Bell ügyvédi irodával, hogy kiderüljön, van-e valamilyen rövidebb és (főleg) olcsóbb módja a domain visszaszerzésének.

Nos, van, de meglehetősen ironikus módon ehhez európai uniós törvényekre kellene hivatkozniuk – például ahhoz, ami védi a Brexit Párt logóját és dizájnját. Van abban valami sajátos, hogy éppen a Brexit Pártot segítené meg az utolsó hónapokban az Európai Unió törvénye…

https://www.huffingtonpost.co.uk/entry/led-by-donkeys-nigel-farage-thebrexitpartycom_uk_5dd6b4e1e4b0e29d72807060

Share.

About Author

Leave A Reply