Szállodai munkák Ausztriában és Cipruson

0

Ha kezdesz fázni és már most unod az őszt és a közelgő telet, akkor lehet, hogy éppen neked való lenne egy ciprusi szállodai munka. Vagy ha már várod a havat, akkor éppenséggel hasonló lehetőség Ausztriában. De ha egyik sem, akkor is találhatsz magadnak valami érdekeset a mai ajánlatok között. (Ha pedig így van, akkor tudod, csak annyi a dolgod, hogy a vastag linkre kattints.)

Parkettázó (Nagy-Britannia)

Elsőként akkor nem is szállodai munkát ajánlunk, hanem parkettázóit, méghozzá Londonban, ahová sürgősen keresnek asztalos (faipari) munkást hosszútávra egy 10 fős csapatba.

A nyelvtudás előny, de nem feltétel. A munkavégzéshez minden szerszámot biztosítanak. Fizetés tapasztalattól függően.

Szállodai munka (Ciprus)

És akkor jöjjön az első szállodai munka, méghozzá a ciprusi Paphosról és környékéről (természetesen tengerpartról van szó). Több pozícióba is keresnek embert, ezek: pincér, bartender, szobalány, recepciós, konyhai kisegítő.

A fizetés függ a tapasztalattól és a betöltött pozíciótól, az alap 700 EUR nettó/hó plusz borravaló. A szállást a munkaadó biztosítja ingyen, miként a munkaidő alatti étkezést is. Elvárás a minimum B1 szintű angol nyelvtudás.

Szállodavezető (Ausztria)

Rögtön jön az ausztriai szállodai munka is, Lachtalba keresnek vezetőt két szálloda színvonalas és gazdaságos üzemeltetésére, a napi működés koordinálására, ellenőrzésére, számviteli és személyzeti feladatok elvégzésére, házon belül a munkáltatói jogkör ellátására – és minden másra, ami egy szállodavezetéssel jár.

Elvárás szállodavezető munkakörben szerzett legalább 3 éves szakmai tapasztalat, felsőfokú szakirányú végzettség, tárgyalóképes németnyelv-tudás, B kategóriás jogosítvány, saját gépkocsi, szállodai szoftverek magabiztos használata, és önálló munkavégzés.

Szállítószalag szerelő

Egészen más: szállítószalag szerelésére keresnek külföldi munkára megbízható, tapasztalattal rendelkező, precíz, önálló munkavégzésre alkalmas kollégákat az alábbi végzettségek valamelyikével: lakatos, gépszerelő, gépésztechnikus.

Német vagy angol nyelvtudás, illetve B kategóriás jogosítvány előnyt jelent. A munkavégzés európai országokban történik.

Ügyfélszolgálati munkatárs (Hollandia)

A hollandiai Terneuzenbe keresnek ügyfélszolgálati referenst. A feladat kapcsolattartás az ügyfelekkel, a rendelési folyamat követése és támogatása. Elvárás a felsőfokú szakképesítés (minimum OKJ, vagy főiskolai/egyetemi végzettség), a folyékony angol és francia vagy német nyelvtudás.

Más országba, esetleg másik állásra vágysz? Válogass a Határátkelőn!

Figyelem! 

Ne vágj bele előzetes informálódás nélkül az ismeretlenbe! Mielőtt elindulsz, gyűjts információt, kérdezz, tájékozódj! 

A Határátkelő oldal (hataratkelo.com) csak egy közvetítő felület, melyre a legnagyobb magyar állásportálok külföldi ajánlatai érkeznek. A közölt állások létezéséért, aktualitásáért, az azokban foglalt információk valóságnak megfelelőségéért nem vállalunk felelősséget. 

A megjelenő hirdetések tartalmáért, pontosságáért, megbízhatóságáért, és jogi megfelelősségéért a hirdetést feladó cég felel. Konkrét állásajánlatokkal kapcsolatos kérdésekben a hirdetést feladó cégek szolgálnak információval.

(Fotó: Opera Cadet)

Share.

About Author

Leave A Reply