Svédország kimaxolta a Walking Dead-érzést

0

Eléggé aggasztó közléssel állt ki a svéd parlament védelmi bizottságának elnöke. Brjon von Sydow szerint ugyanis a svéd állampolgároknak fel kell készülniük arra, hogy „egy héten át állami segítség nélkül boldoguljanak” valamilyen rendkívüli esemény vagy komoly háborús konfliktus idején.

A bizottság (melyben mind a nyolc parlamenti pártnak van képviselője) feladata, hogy hosszú távú tanácsokat dolgozzon ki biztonság- és védelempolitikai kérdésekben.

A testület jelentése szerint „nem zárható ki egy Svédország elleni fegyveres támadás”, illetve információtechnológiai támadás vagy hibrid háború is előfordulhat.

Ausztriába, Németországba, Svájcba, Hollandiába – külföldre mennél dolgozni? Válogass itt állást!

Kulcsfontosságú a megfelelő hozzáférés az élelmiszerekhez, ivóvízhez, energiához és gyógyszerekhez – áll a jelentésben, ezért „mindenkinek be kell szereznie egyheti készletet alapvető élelmiszerekből és gyógyszerekből, hogy ne szoruljon állami segítségre”.

A Svéd Polgári Védelmi Hivatal szerint a polgároknak arra kell felkészülniük, hogy 72 óra hosszat képesek legyenek magukról állami segítség nélkül gondoskodni.

A javaslatok között szerepel, hogy be kell szerezni gyertyákat, meleg öltözéket, hálózsákot, fáklyát, víztároló edényeket és tartós élelmiszereket, konzerveket, rizst és tésztát.

Külföldi állásajánlatok százai egyetlen kattintásra! Ne hagyd ki!

(Fotó: americanpreppersnetwork.com)

Share.

About Author

Leave A Reply