Svájci szakik, mit műveltek?

0

Néha (vagy nem is olyan néha) Svájcban is elromolhat valami. Mondjuk a SvájciS(CH)apka blog szerzőjénél  a nappali padlófűtése. Az embert azt gondolná, hogy ilyenkor hívják a szakembereket, akik netten, pontosan megjelennek és elvégzik a javítást. Vagy mégsem?

„Még mindig nincs fűtés a nappaliban. 🙁 Lassan már csak mosolygok rajta. Az annyira nem vicces, hogy jól felfáztam, gondolom ennek köszönhetően.

Szóval ott tartottunk, hogy váltottunk már x számú levelet, ahol próbáltuk rávezetni az emberünket a problémára. (…)

Herr Z jött is, a megadott időpontban (dicséretes). Beljebb nem lettünk, mert hosszas beszámoló után értette meg ő is, hogy az nem normális, ha a padló mindenhol langyos, csak a nappaliban jéghideg. Arról nem beszélve, hogy mindenhol több fokkal melegebb a ház.

Ő maga is kipróbált valamit, amit mi már rég megtettünk, hátha. Hát nem. Így kénytelen volt szólni a szerelőnek.

Harmadnap hívott a szerelő, hogy délután fél 4-kor jön. Hurrá!

Külföldre mennél dolgozni? Válogass közel ezer (1000!!) álláshirdetés közül a Határátkelőn! Ha pedig kifejezetten svájci meló érdekel, akkor itt keresgélj!

Fiúk eljöttek előbb, a szerelő sehol. Fél 6-kor telefonált, hogy ma már nem tud jönni, majd szombat délután 3-kor. Gyorsan átszerveztük a programunkat, végtére ez fontos, nem lehet lemondani.

Szombaton várunk, várunk, várakozunk. Fél 4-kor cseng a telefon, hogy nem tud jönni, mert balesete volt…. Khm..khm… aham, az én hátam meg tollas.

Hétfőn a párom felhívta az irodát, hogy akkor most mi lesz. Ó, jönnek, még aznap délután. Meg is érkezett a fiú, zsebre tett kézzel.”

A teljes posztot itt olvashatjátok el.

(Fotó: pixabay.com/azboomer)

Share.

About Author

Leave A Reply