Sportautó a levegőben

0

Ott azért még nem tartunk, hogy egy autó a levegőbe röppenjen, de a két német óriásvállalat, a Lufthansa és a Mercedes együttműködése újabb, nem akármilyen luxussal kecsegtet.

A Lufthansa ugyanis a Mercedes AMG inspirálta magángép-kabint tervezett, immár nem első alkalommal. Először ugyanis a 2015-ös EBRACE bemutatón, Genovában leplezték le a Lufthansa Technik Mercedes Benz stílusú VIP-kabinját.

Most újra együttműködtek, az új változat a Mercedes belső terének dinamikáját, a jellegzetes DNS-spirált és a Sensual Purity (érzékeny tisztaság) formanyelvét ötvözi, ami az autó egyedülálló és sportos megjelenését adja.

„A nagy nemzetközi érdeklődést és az eddigi pozitív visszajelzéseket alapul véve elhatároztuk, hogy kifejlesztjük az elképesztően jól fogadott Mercedes Benz Style VIP kabinunk újabb változatát” – nyilatkozta a Lufthansa Technik eladási igazgatója.

„Újabb vásárlói kört szeretnénk elérni, akiknek jó érzéke van az egyedülálló, sportos dizájnhoz. Ezért fordultunk inspirációért a Mercedes-AMG-hez és világszerte sikeres sportautóihoz, hiszen ez a Daimler csoport azon brandje, amelyik évtizedek óta kiáll a csúcstechnológia, az exkluzivitás és a teljesítmény mellett” – tette hozzá Wieland Timm.

A kabin dizájnelemei és a színválasztéka szintén a legújabb Mercedes AMG GT C- sportautó karakterisztikáját örökölte. A barna-fehér belsőket a sportosabb szürke-fekete váltotta fel és szénszálas anyagokat használtak a dinamikusabb megjelenés kedvéért.

A fülkében olyan fekete panelek találhatóak, amelyeket az autó műszerfala ihletett, ráadásul a fekete a Mercedes-Benz Magic Sky technológia segítségével átlátszóvá változtatható. A kijelzők, az érintőképernyők, a szórakoztató és információs eszközök könnyen beépíthetők a fekete panelbe.

Ennél nincs ma drágább autólízing

Share.

About Author

Leave A Reply