Ryan Reynolds büszke lányos apa, de van, akinek ez nem tetszik

0

A színész és felesége, Blake Lively három lány büszke szülei. Ryan Reynolds nemrég egyenesen azt mondta, imádja, hogy lányai vannak. Kijelentése okozott némi felzúdulást – miként mostanság ez már általánossá kezd válni.

„Imádok lányos apa lenni. Három lányom van, amit soha nem hittem volna. Nekem három bátyám van, én voltam a legkisebb négyünk közül, szóval az, hogy három lányom van, csodás kaland, aminek minden pillanatát élvezem” – nyilatkozta a napokban Ryan Reynolds az Access Hollywoodnak.

A Reynolds-Lively házaspárnak három kislánya van, az 5 éves James, a 4 éves Inez és az 1 éves Betty.

„Ha valami félelmetes vagy őrült dolog történik az életemben, ők az elsők, akikre támaszkodhatok, mert bölcsek, erősek és nyugodtak a bajban. Bátrak” – fogalmazott Ryan Reynolds.

„Próbálok annyira jelen lenni az életükben, amennyire lehetséges. Nem szakad szét a család akkor sem, amikor én vagy a feleségem forgatunk, együtt utazunk mindenhova. Azt hiszem, az a legjobb az egészben, hogy nem töltünk sok időt külön. Sok időm jut a lányaimra” – tette hozzá a színész.

Ebbe is bele lehet kötni

Az interjút követően az általános reakció pozitív volt, de akadtak, akik megkérdőjelezték a „lányos apa” kitételt, ami persze nem újdonság és nem is Ryan Reynoldsszal fordult elő elsőként.

Hasonlóan járt a teniszsztár Serena Williams férje, Alexis Ohanian, aki szeptemberben egy „lányos apa vagyok” feliratú maszkban szurkolt a feleségének.

A kifejezés egyébként azóta jött divatba az Egyesült Államokban, hogy a tragikus körülmények között elhunyt volt NBA-sztár Kobe Bryant egy interjúban azt mondta, „a lányok a legjobbak, ha lehetne, még lenne öt lányom. Lányos apa vagyok”.

Két jellemző hozzáállás

A „lányos apa” kifejezés kapcsán kétféle hozzáállás létezik. Az egyik szerint nagyszerű, hogy szembemegy azzal a régi előítélettel, mely szerint az apák a fiúkat részesítik előnyben.

Mások szerint viszont ez a kifejezés is csak a negatív nemi előítéleteket erősíti, ezért káros.

Mi viszont leginkább azzal a kommentelővel értünk egyet, aki szerint mindegy, hogy fiú vagy lány, a szülők és a gyerekek között mindenképpen különleges kötelék van, nemtől függetlenül. A lényeg a szeretet.

Brit fociklubot venne Ryan Reynolds

(Fotó: instagram.com/vancityreynolds)

Share.

About Author

Leave A Reply