Ronaldo új, 3 millió dolláros játékszere

0

Aki követi Cristiano Ronaldót valamelyik közösségi oldalon (és azért ilyenből akad pár millió világszerte, és alighanem magyar is akad köztük bőven), az tisztában van vele, mekkora autórajongó a portugál futballsztár. Nos, most a gyűjteménye nem akármilyen darabbal bővült.

A Real Madrid világsztárjának garázsa tele van jobbnál jobb autókkal, ám amit nemrégiben szerzett be magának, az alighanem a koronagyémánt a gyűjteményben: egy Bugatti Chiron.

A csekély 3 millió dollárba kerülő autó fekete-szürke fényezést kapott, még önmagához képesen is sportosan elegáns, nem csoda, hogy a 32 éves labdarúgó nagy büszkeséggel mutogatta az Instagramján.

A videóban Cristiano Ronaldót látjuk, amint éppen kihajt a garázsából, egy pillanatra megáll a kamera előtt, majd elfüstöl.

New animal in the building Bugatti Chiron 🎉🎉🎉✌️👌✈️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Kicsit azért élünk a gyanúperrel, hogy a jelenkor egyik legeredményesebb labdarúgója nem feltétlenül fizette ki az utolsó centig az autó árát, már csak azért is, mert az év elején a Bugatti kitett a YouTube-ra egy videót, amin Cristiano Ronaldo „rábólint” a Chironra. (És a CR7 felirat is érdekes az autó oldalán.)

Good morning 👌

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Mindenesetre akár „ajándék” (na jó, szponzori megállapodás) volt az autó, akár kifizette, egy biztos: elég jól néz ki.

Share.

About Author

Leave A Reply