Rolls-Royce Who?

0

Újabb példányt állítanak ki a brit-német autógyár sorozatából, a brit könnyűzene előtt fejet hajtó szériából. Ezúttal a Who zenekar, még pontosabban annak énekese, Roger Daltrey autóját lehet megtekinteni.

A Rolls-Royce a Wraith sorozaton belül gyártja az egyedi példányokat, melyek közül a Who énekesének nevével fémjelzett a kilencedik. Az autó egészen pontosan Roger Daltrey elképzelései alapján épült.

A folyamat úgy zajlik, hogy a kiválasztott zenész leül a tervezőkkel és Torsten Müller-Ötvös elnök-vezérigazgatóval, és átbeszélik, milyen módosításokat szeretne az adott művész az autón.

Ebben az esetben a Who legendás logója, és Roger Daltrey mikrofonjának lézeres lenyomata jelenik meg az autó belsejében. Az autót a cég londoni, mayfairi bemutatótermében lehet megnézni, mi több, egészen addig ott marad, amíg nem lesz tulajdonosa.

„Nagy megtiszteltetés üdvözölni ezt a fantasztikus autót a londoni Rolls-Royce-nál, hiszen nem csak a brit zene egyik legnagyobb alakja előtt tiszteleg, de árából támogatjuk a rákos tinédzsereket támogató alapot és egyéb, arra érdemes ügyeket” – hangsúlyozta a Rolls-Royce márkaigazgatója, Claus Andersen.

A négy első, már elkészült Rolls-Royce Wraith Bespoke-ot egyébként március végén mutatták be, ezekhez Roger Daltrey-n kívül a Kinks legendája, Sir Ray Davies, és a Beatles néhai zenei producere, Sir George Martin fia, a maga is producerként dolgozó Giles adta nevét.

A jövőben várhatjuk a Shirley Bassey, a Status Quo, és Ronnie Wood nevével fémjelzett autókat.

Share.

About Author

Leave A Reply