Rihanna szexi vörösben hódít Valentin-napra

0

Igen, tisztában vagyunk vele, hogy éppen csak véget ért karácsony és kezdődött el az új év, de mit tegyünk, ha egyszer belefutottunk Rihanna és társnői már Valentin-napra készült, meglehetősen kihívó fotóiba.

Az énekesnő és a többiek a Savage X Fenty alsónemű-kollekcióját mutatták be, mi több, rögtön két kollekciót is. A Locket Down és a Down the Aisle összesen 19 darabból áll.

A ruhaneműket Rihanna dizájner barátja, Adam Selman tervezte (lelkes hívei között olyan sztárok szerepelnek, mint a Hadid-nővérek és Kendall Jenner) és a nem kevés szexualitáson túl némi játékosságot is csempészett a darabokba.

A Down the Aisle jellegzetessége, hogy darabjai jól keverhetők egymással. A sorozatban a fodros csipkedarabok mellé egészen különleges melltartó jár, de van benne babydoll is.

A Locket Down a játékosság helyett inkább a végzet asszonyát akarja megmutatni viselőjében, trükkös cipzárakkal, kicsit fémesebb színárnyalatokkal, harisnyakötővel. Elnézve a képeket, szinte mindegy is, melyik kollekciót vesszük elő.

„Nagyon szerencsés vagyok, hogy mindenféle ember szívesen hordja a darabjaimat. Tetszik, hogy viselői közösséget alkotnak, talán ettől lehet úgy érezni, hogy van egyfajta kultusza” – vélekedett még a szerénység látszatát is elkerülve Adam Selman.

„Rihanna mérföldekkel az iparág előtt jár, elszántsága és szenvedélye pedig még annál is előrébb” – méltatta partnerét a dizájner.

Az ismeretlen Rihanna

Share.

About Author

Leave A Reply