Repülő Róka heti 4 millió dollárért

0

Az elmúlt években nem egy (nem is akármilyen) jachttal kerültünk szembe, de azért előfordul, hogy még nekünk is leesik az állunk. A Repülő Róka esetében ez a helyzet.

A világ legnagyobb charter szuperjachtján két helikopterleszálló, egy mini tengeralattjáró és hatemeletnyi elképesztő luxus várja azokat, akik ezért nem restek akár 4 millió dollárt is perkálni, nem egy hónapra vagy egy évre, hanem EGY hétre.

A Flying Fox vagyis Repülő Róka névre hallgató csodajacht ötcsillagos kényelmet kínál, többek között egy 400 négyzetméteres hideg-meleg medencével, olyan terasszal, ami csak jógázásra szolgál, valamint krioszaunával, ahol futurisztikus környezetben élvezhetik az utasok a hidegterápiát.

Persze a sok „játékszer” és a luxust, kényelmet szolgáló extrák sok helyet elfoglalnak, így „csak” 11 kabin található a jachton, 25 vendég elhelyezésre, persze, csak ha az éjszakát is a hajón töltenék.

Ha mindez nem lenne elég egy teljes wellness részleg áll az utasok rendelkezésére, szinte bármire van lehetőség, ami a testet pihenteti, a krioszaunán túl például esőzuhanyos masszázsra is.

De ha valaki megunná a sok pihenést, vagy csak szeretne igazi beach body-t építeni, akkor használhatja a profi fitnesztermet és a személyi edzőt.

Azonban ez a jacht a tipikus esete annak, amikor minden szó kevés, viszont a képek annál többet mesélnek.

Vízen a világ legnagyobb alumínium vitorlása

(Fotó: Lürssen Yachts)

Share.

About Author

Leave A Reply