Rejtett üzenet a fürdőszobában

0

Az otthonunk olyan személyesnek és privátnak tűnik, hogy nem is veszünk tudomást arról, hány idegen lakott ott előttünk és nevezte otthonának. A kaliforniai Alex és Jess Monney a fürdőszobájuk felújításakor szembesült mindezzel.

Méghozzá kézzelfogható formában, hiszen a gipszkarton fal mögött elrejtve megtalálták a Shinseki-házaspár és házinyuszijuk, Cassie üzenetét – méghozzá 1995-ből.

„Ha ezt olvasod, az azt jelenti, hogy újra átépíted a fürdőszobát. Mi a gond azzal, amilyennek mi megálmodtuk?” –írták Shinsekiék.

Alex Monney elhatározta, hogy megosztja az üzenetet a közösségi médiában, amit aztán nem meglepő módon több ezren osztottak tovább a Twitteren, míg a Redditen több, mint 80 ezer lájkot kapott.

Rengetegen tettek fel ezután az otthonaikban korábbi lakók által elrejtett, majd felfedezett tárgyakat, üzeneteket. TJ Harris egy kazal régi Playboy magazint talált, a legfrissebb 2000-es volt köztük.

A texasi Mars Garrett elmesélte, ahogy 1970-ben, mikor a házat építették, hogyan ugrott be az apja és adott rutinosan 6 doboz sört az építőknek, amiből egyet most megtaláltak.

Mások elhatározták, hogy ők is hagynak üzenetet a jövendő tulajdonosoknak. Ilandira Belore írta: „1912-ben épült házam van, mikor renováltuk, találtam én is üzeneteket. Így mi is hagytunk üzeneteket és egy kis időkapszulát azoknak, akiké a ház lesz, ha én már nem leszek és átépítik”.

Van, aki 6 doboz Guinness sört épített be a falba, hátha megszomjazik, aki éppen átépíti majd.

Alex Monney és felesége is elhatározták, hogy üzenetet hagynak a fürdőszobában a jövőnek. „Az a vicces, hogy a renoválást gyorsra terveztük, 4 hét múlva várjuk az első kisbabánk születését, szóval nagyon gyorsan el kell rejtenünk azt az üzenetet” – fogalmazott a férfi.

A Shinseki családot nagyon viccesnek találták és szeretnék nekik megköszönni a sok vidámságot és mosolyt, amit az üzenetükkel okoztak.

Hátha ők is felfedezik ezt a posztot és találkozhatnak!

Így trükköznek a szállásközvetítő oldalak

Share.

About Author

Leave A Reply