Randigyilkos divatbakik

0

Persze hogy egy könyvet nem a borítója alapján ítélünk meg, de az online randizás világában az első benyomás fontosságát nem lehet semmibe venni.

A divat nagyon fontos, olykor akár szakítást kiváltó ok is lehet – derül ki a Zoosk webes társkereső felméréséből, melyben több mint 6600 embert kérdezett meg és több mint 34 ezer regisztrált tag profilját vizsgálta meg.

Jó ötlet például beírni a profilba, hogy divatosan öltözködünk, mert ez a beérkező levelek számát 135 százalékkal is megnövelheti. A nők 54 százaléka tartja nem partiképesnek a nem divatosan öltözködő férfiakat.

Az online profilokon keresztüli ismerkedés után az első igazi randevún is döntő fontosságú a divatosság, mindkét fél erőfeszítéseket vár el ezen a téren a másiktól. A szinglik 86 százaléka szerint fontos, hogy a másik szépen öltözzön fel, és a nők 94 százaléka szerint az első randira nagyon ki kell öltözni.

Ha a divat nem a te műfajod, akkor legalább a durva divatbakikat próbáld meg elkerülni. A vasalatlan, gyűrött ruha a párkeresők 66 százaléka szerint, a zokni szandállal 55 százalékuk szerint, crocks viselete pedig 53 százalékuk szerint ilyen.

A 90-es évek bő gatyáit és pulóvereit úgyszintén tilos viselni. A nagymamabugyikat a társkeresők 45 százaléka teszi tiltólistára. Nadrágtartós nadrág, túl fiatalos öltözék, túl hosszú, vagy túl rövid nadrágok, csípőnadrágok, testresimuló felsők úgyszintén gázosak.

Mit kell tehát felvenni?

A sportosan laza vagy a méltán bizonyított farmer-póló kombináció a legalkalmasabb elsőrandis viselet a randizók 36 százaléka szerint. Ha csupa feketét viselsz, az is jó, a nők 40 százaléka érzi magát teljesen magabiztosnak és szexinek tőle.

Az Y-generációnál azonban már nem feltétlenül akadálya a nem divatos öltözék az egymásra találásnak. A generáció férfi és női társkereső tagjainak 77 százaléka el tud ettől vonatkoztatni az első randin, és csak 76 százalékuk gondolja azt, hogy ki kell öltöznie az első randira.

Milliókat ér ez a filléres fotó

(Fotó: pixabay.com/Printergy)

Share.

About Author

Leave A Reply