Raktáros fizetés külföldön és Magyarországon

0

Mennyit keres egy raktáros Magyarországon? Mekkora egy raktáros fizetés külföldön? Évek óta írjuk mi is, hogy egyre nagyobb a hiány raktárosokból, külföldön is nagyon keresett szakma. Sorozatunk mostani részében megnézzük, mennyit keres egy raktáros Magyarországon és mennyit külföldön.

Raktáros fizetés Magyarországon

Nem is olyan egyszerű kideríteni, mennyit keres egy raktáros Magyarországon, sok állásajánlatot átnéztünk, de szinte mindegyiknél a „bérezés megállapodás szerint” kitétel szerepelt.

Azért találtunk konkrét ajánlatot is. Egy budapesti raktáros fizetés ezek szerint nagyjából nettó 180 ezer forint, amire egyéb béren kívüli juttatások jönnek. Egyműszakos munkarendről (hétfőtől-péntekig 8:00-17:00 óra között) és határozatlan idejű munkaszerződésről van szó.

Nemrég az Aldinál is kerestek kezdő raktárost heti 3×5 órás műszakra. Húsz munkanapos hónappal számolva, havi 12 napi, 5 órás beosztás szerinti jelenlét esetén, éjszakai pótlékkal és beépített cafetériával az ajánlat havi bruttó 102 101 forint.

Raktáros fizetés külföldön

A Határátkelő külföldi állásokat soroló aloldalán német és holland ajánlatokat is találtunk.

A németországi raktáros-szervízes ajánlat Münchenben van, a cég hidraulikus és elektromos szerszámok internetes kereskedelmével és szervízelésével foglalkozik. A kiírás szerint a német nyelvtudás és műszaki érdeklődés előny. Lakást igény szerint biztosítanak a fizetés havi 1700 euró.

Nővér fizetés külföldön és Magyarországon

Pék fizetés külföldön és Magyarországon

A hollandiai ajánlat Waalwijkban van, oda keresnek komissiózókat/raktárkezelőket az ország egyik legnagyobb elektronikai raktárába (táblagépek, laptopok, okostelefonok).

A feladat csomagolás, minőségellenőrzés, készletgazdálkodás, címkézés, szalag melletti munka, EPT (elektromos targonca). Többnyire álló munkát kell végezni jellemzően két műszakban.

A fizetés óránként bruttó 10,18€, ami havi 1508€ összegre jön ki.

Hegesztő fizetés külföldön és Magyarországon

(Fotó: pixabay.com/jaymethunt)

Share.

About Author

Leave A Reply