Példátlan Ferrari-esemény készülődik

0

Egészen izgalmas kezdeményezéssel rukkolt elő a Silverstone aukciós ház, ugyanis idén tavasszal megrendezik az első Ferrari-árverezést, ami egy olyan esemény, melyen csak a márka autóira lehet licitálni.

A Ferrari Vásár egy vadonatúj aukció, a cél egy különleges, hagyományteremtő esemény létrehozása. A Silverstone ehhez megpróbált néhány igazán ritka példányt beszerezni.

Az árverés májusban, az aukciós ház rendes éves vására előtti napon lesz. Bár a kezdeményezés új, Nick Whale igazgató reméli, hogy „mind a gyártók, mind a gyűjtők nagyon jól fogadják majd”.

Az aukcióban a Silverstone partnere a Ferrari Owners’ Club of Great Britain, vagyis a Nagy-Britanniai Ferrari Tulajdonosok Klubja lesz, ez az egyik legnagyobb tiszteletnek örvendő és legismertebb autóklub. Ők ajánlották az árverésre a legritkább, leginkább gyűjteményekbe való Ferrarikat.

Az aukciósház idei első, nem Ferraris eseményének egyébként a Race Retro International Historic Motorsport Show nevű rendezvény ad otthont a Stoneleigh Parkban. Február végén itt igazi ritkaságokat árvereznek el, majd szeptemberben a Porsche-kedvelők készülhetnek egy különleges eseményre.

Share.

About Author

Leave A Reply