Otthoni munka: kész átverés

0

Alaposan átverte munkatársait egy szoftverfejlesztő, aki szintén karanténba szorulva otthonról dolgozott. Igaz, ez az átverés legalább csak egy jópofa móka volt, amin nagyot lehet nevetni. Ilyen időkben ez nem is olyan nagy baj.

A bezártság különbözőképpen hat az emberekre, hosszútávon azért általában rosszul. Ilyenkor nem (sem) árt egy kis humorérzék, amivel a jelek szerint egy RelevantForOnce nicknevű szoftvermérnök bőven rendelkezik.

Azt találta ki, hogy ha már home office, akkor legalább megtréfálja kicsit kollégáit, elhitetve velük, hogy valami menő luxusapartmanban él a nem annyira menő és nem annyira luxus lakása helyett.

Nem gondolta túl a dolgot: a Flickr-ről letöltött egy fotót, amit aztán hat lapra kinyomtatott. Ezeket egyetlen nagy tapétává ragasztotta össze és már készen is volt a luxuslakás – szó szerint papíron…

Az átverés (és az alkotás) annyira jól sikerült, hogy a kollégái (maguk is szoftverfejlesztők) nem is jöttek rá a dologra egészen addig, amíg ő maga fel nem fedte előttük a tréfát.

Share.

About Author

Leave A Reply