Öt ország öt álláslehetőség

0

Nem egy országra vagy szakmára összpontosítottunk, amikor összegyűjtöttünk pár érdekes lehetőséget, a cél sokkal inkább a minél szélesebb merítés volt. Úgyhogy Ausztriától Németországon át Írországig keresgélhettek meg, ha valamelyik lehetőség megtetszik, akkor katt a vastag linkre!

Bentlakásos idősgondozó (Írország)

Írországba keresnek bentlakásos idősgondozót. Amit kínálnak, az havi bruttó 1460-1800 eurós fizetés 35-42 órás munkahéttel (tapasztalat és nyelvtudás függvényében), ingyenes szállás és ellátás a gondozott otthonában. A repülőjegy árát az első munkahónap végén visszafizetik, jár évi 4 hét fizetett szabadság, és már kiutazás előtt alá lehet írni a munkaszerződést.

Elvárás az idősgondozói (akár családtag, ismerős esetében), vagy ápolói tapasztalat (kórház, idősotthon), a megfelelő angol nyelvtudás.

AWI hegesztő (Svájc)

Svájci cég megbízásából azonnali kezdéssel keresnek AWI-hegesztőket Sankt Gallen környékére. A feladat saválló tartályok, csövek műszaki rajz alapján történő hegesztése (AWI-eljárás szerint).

Elvárás a középfokú végzettség (hegesztői előny), releváns szakmai tapasztalat, TIG 141-es minősítés megléte, kommunikációképes német nyelvtudás (A2-B1), műszaki rajzolvasási készség, szerkezetlakatosi ismeretek, utazási hajlandóság (adott esetben több telephelyen történő munkavégzés), B kategóriás jogosítvány és saját autó.

Amit kínálnak, az bruttó 35 CHF/óra + 30 CHF Spese/nap fizetés, szállás biztosítása.

Asztalos / Bútorasztalos (Anglia)

Faipari cég azonnali kezdéssel keres asztalosokat / bútorasztalosokat hosszú távra Londonba. Elvárás a szakmai gyakorlat / tapasztalat, rátermett, gyakorlatias személyiség, önálló, igényes, precíz munkavégzés. Előnyt jelent, de nem feltétel az alap angol nyelvtudás és a külföldi munkatapasztalat.

Kert és tájépítő (Németország)

A baden-württembergi kert és tájépítő egyesület megbízásából keresnek szakembereket. A feladat tervrajzolvasás és annak megvalósítása, meglévő növények védelme, favágás, talajmodellezés (tervrajz alapján), domborzat és növények telepítése, öntözőrendszerek telepítése, járdák és terek térkövezése, aszfaltozás, falazás, lépcsőépítés, stb.

Elvárás a szakmai tapasztalat (a hasonló területen szerzett végzettség előny), német nyelvtudás legalább B1 szinten.

Víz- és fűtésszerelő, Ausztria

Nyugat-Ausztriába (Vorarlberg és környéke) keresnek azonnali kezdéssel víz- és fűtésszerelőket. A feladat víz- és fűtésvezetékek épületekbe történő behúzása, Geberit csövek, vezetékek hegesztése, hőszivattyúk üzembe helyezése.

Elvárás a releváns szakmai végzettség (Vezeték- és csőhálózat-szerelő), szakirányú munkatapasztalat, kommunikációképes német nyelvtudás (A2-B1), műszaki rajz olvasási készség, B kategóriás jogosítvány és saját autó. A fizetés nettó 2500 EUR/hó + 13. és 14. havi bér, biztosítják a szállást.

Más országba, esetleg másik állásra vágysz? Válogass a Határátkelőn!

Figyelem! 

Ne vágj bele előzetes informálódás nélkül az ismeretlenbe! Mielőtt elindulsz, gyűjts információt, kérdezz, tájékozódj! 

A Határátkelő oldal (hataratkelo.com) csak egy közvetítő felület, melyre a legnagyobb magyar állásportálok külföldi ajánlatai érkeznek. A közölt állások létezéséért, aktualitásáért, az azokban foglalt információk valóságnak megfelelőségéért nem vállalunk felelősséget. 

A megjelenő hirdetések tartalmáért, pontosságáért, megbízhatóságáért, és jogi megfelelősségéért a hirdetést feladó cég felel. Konkrét állásajánlatokkal kapcsolatos kérdésekben a hirdetést feladó cégek szolgálnak információval.

(Fotó: pixabay.com/genniebee512)

Share.

About Author

Leave A Reply