Öt méregdrága, luxus lakóbusz

0

Otthon az úton – ez minden igazi utazó álma. A kerekeken guruló lakóotthonok állandó hozzáférést biztosítanak az otthon minden kényelméhez, akkor is, mikor a motor falja a kilométereket, vagy vesztegel a semmi közepén.

Ezért nem meglepő, hogy évről-évre egyre népszerűbbek lesznek. Főleg a luxuskategóriában, ahol elképesztő megoldásokkal és dizájnelemekkel teszik őket még kellemesebbé.

Íme az 5 legdrágább változat!

#5 Country Coach Prevost – 1 millió dollár

A művészet szintjére emelt aerodinamikai esztétika és fantasztikus kényelem jellemzi ezt a lakóautót. Elegánsan bebútorozott szobák, cédrus, porcelán, kvarc anyagok és a mindenütt jelen lévő csúcstechnológia teszi kellemessé a benne való tartózkodást bármilyen hosszú úton.

#4 Foretravel IH-45 Luxury Motor Coach – 1,3 millió dollár

Minden modell egyedi kialakítású, kívül és belül is a megrendelő igényeire, ízlésére szabják. Az alváz elvezeti az úton haladás rezgéseit ezért a lakóautó belsejében kellemes csend van. A szerkezete keményebb, robosztusabb, mint a többi lakóautóé. Légfékek vannak minden keréken és hidraulikus fűtési rendszerrel látták el.

#3 Prevost H3-45 VIP – 1,6 millió dollár

Szlogenje szerint: „a legnagyobb, a legtágasabb, a legbüszkébb”. Emelt padlózata egyrészt jobb kilátást kínál az ablakon kitekintőknek, másrészt még több tárolóhelyet nyújt.

A belső tér elegáns és modern, fapadlóval, kanapékkal, székekkel, íróasztalkával, konyhával és hálószobával rendelkezik. Remekül néz ki és nagyon kényelmes, ha már ennyibe kerül.

#2 Featherlite Vantare Platinum Plus – 2,5 millió dollár

Egy Prevost buszkasztnit használtak fel hozzá, amit a legluxusabb anyagokkal egészítettek ki. Ritka inka márvány, réz, speciálisan kezelt olasz bőrök, Swarovski-kristályok és ónix is van beépítve a luxus lakóautóba.

Mindenféle kényelmi szolgáltatásokkal is ellátták: mosogatógép, Sub-Zero hűtő, futópad, fejlett GPS-rendszer és plazmatévé teszi felejthetetlenné az utazást. A sportkocsit sem kell otthon hagyni, simán elfér a guruló garázsban.

#1 Marchi Mobile EleMMent Palazzo – 3 millió dollár

Ebben a mobil palotában a motorsport, a repülés és a hajózás legfejlettebb technológiáit dolgozták össze. Szénszálas külső, nagyszerű funkcionalitás és csodálatos kinézet jellemzi. 60 mm a falvastagsága, így biztonságos is.

A Sky társalgóban körpanoráma várja az utazókat. Van egy 4 méter hosszú kanapé benne, bárral, bortárolóval, hatalmas tévével, konyhasarokkal és nagy tárolókapacitású bútorokkal.

A háló mellett egy kis spa mindenféle kényeztető funkcióval. Ami mondjuk érthető, hiszen 800 millió forintért már tényleg nyújtani kell egy kis extrát…

A tökéletes is lehet jobb

Share.

About Author

Leave A Reply