Osztrák, német munkák és egy kakukktojás

0

Ma elsősorban azoknak kedvezünk, akik Ausztriában vagy Németországban képzelnék el a jövőt, de azért régi jó szokásunk szerint becsempésztünk egy kakukktojást is. Lássuk!

Autószerelő (Ausztria)

A feladat gépjárművek elemeinek, motorjainak szerelése, meg minden, amit egy autószerelő csinál. A fizetés nettó 1.900 – 2.000 € havonta + szállás + 13. és 14. havi fizetés.

Homlokzati hőszigetelő (Franciaország)

Feladat alapfelületek megfelelő előkészítése, javítása, hőszigetelő táblák rögzítése, ásványgyapotos, polisztirolos rendszerek használata, felépítése.

Amit kínálnak, az francia szerződés és társadalombiztosítás, 11 euró nettó órabér, szállás a munkaterület környékén, munkavédelmi felszerelés, munkaruha. Nyelvtudás nem szükséges.

Amit kérnek, az szakképesítés, vagy 5 év releváns tapasztalat, csapatonként egy saját autó, hőszigetelési normák ismerete. A kiutazás, napi bejárás önköltséges.

Víz-, gáz,- fűtésszerelő (Németország)

Feladat meghibásodás esetén hibaelhárítási, javítási munkálatok elvégzése, egyéb szerelési, karbantartási feladatok elvégzése, javaslattétel a kiegészítő karbantartások (cserék) elvégzésére.

Elvárás a szakmunkás bizonyítvány vagy minimum 2 éves szakmai tapasztalat, alapfokú német nyelvismeret. Az aktív német nyelvtudás és a B kategóriás jogosítvány előny. A munka helye Bad Waldsee.

CNC köszörűs / forgácsoló (Németország)

Bayern/Würzburg környékére keresnek szakembereket hosszútávra azonnali kezdéssel. A feladat CNC köszörűgépek önálló üzemeltetése, adott munkafeladat végrehajtásának előkészítése, CNC gép beállítása, méret beállítása műszaki rajz alapján, a gyártott munkadarabok gyártásközi mérésének és ellenőrzésének elvégzése.

Amit ajánlanak, az hosszútávú német munkalehetőség, németországi bejelentés, a fizetés 1.800 EUR nettó/hó (168 munkaóra) + többletmunka pótlékok, szervezett és ingyenes szállás egyágyas szobákban.

Elvárás a szakirányú középfokú végzettség (forgácsoló, köszörűs), munkatapasztalat, német nyelvtudás, gépjárművezetői engedély (B), saját autó.

Asztalos (Ausztria)

Klagenfurtba keresnek azonnali kezdéssel két fős asztalos segédcsapatot. A feladat ablakok, ajtók, bútorok legyártása műhelyben, beépítése, összeszerelése helyszínen.

Feltétel a stabil német nyelvtudás (min. erős alap, azaz B1 szint), releváns munkatapasztalat (min. 2-3 év), saját autó a bejáráshoz.

Amit nyújtanak, az osztrák munkaszerződés (bejelentés, biztosítás), fizetett szabadság. A fizetés bruttó 11,36 € /óra + nettó 26,40 €/munkanap kiegészítő pénz + 15 € szállásdíj/munkanap.

Más országba, esetleg másik állásra vágysz? Válogass a Határátkelőn!

Figyelem! 

Ne vágj bele előzetes informálódás nélkül az ismeretlenbe! Mielőtt elindulsz, gyűjts információt, kérdezz, tájékozódj! 

A Határátkelő oldal (hataratkelo.com) csak egy közvetítő felület, melyre a legnagyobb magyar állásportálok külföldi ajánlatai érkeznek. A közölt állások létezéséért, aktualitásáért, az azokban foglalt információk valóságnak megfelelőségéért nem vállalunk felelősséget. 

A megjelenő hirdetések tartalmáért, pontosságáért, megbízhatóságáért, és jogi megfelelősségéért a hirdetést feladó cég felel. Konkrét állásajánlatokkal kapcsolatos kérdésekben a hirdetést feladó cégek szolgálnak információval.

(Fotó: pixabay.com/danvolks99)

Share.

About Author

Leave A Reply