Oscar-díjas színésztől vette új házát Oprah

0

Nem akármilyen adásvétel történt a minap a kaliforniai Montecitóban, ahol Jeff Bridges és felesége eladta otthonát. A vevő sem akárki, hiszen a házat Oprah Winfrey vette meg. Nézzük meg egy kicsit közelebbről!

Az Oscar-díjas Jeff Bridges és felesége, Susan Geston 6 millió 850 ezer dollárért váltak meg a montecitói ranchtól, melyen nem is egy ház, hanem rögtön öt különböző építmény található.

A bukolikus, Santa Barbara mellett fekvő ingatlan főépülete 1919-ben épült a neves helyi építész, James Osborne Craig tervei alapján. Oprah Winfrey nem véletlenül áldozott ennyi pénzt, ugyanis a szomszédban lakik, így nem csak ingatlant vett, sokkal inkább megakadályozta, hogy kellemetlen szomszéd költözzön mellé.

Oprah Winfrey még 2001-ben vette meg 50 millió dollárért a stílszerűen Promised Land (Ígéret Földje) névre keresztelt ingatlant, rajta egy hatalmas, több mint 2000 négyzetméteres főépülettel, vendégházzal és egyéb kiegészítő épületekkel.

Azóta a milliárdossá vált médiaszemélyiség fokozatosan vásárolta ki szomszédait. Még 2015-ben 29 millió dollárt adott a Seamair Farm néven ismert, négy kisebb házat, egy hatalmas pajtát és méretes istállót magába foglaló, közel 10 hektáros birtokért.

A Bridges-család ingatlana közvetlenül a Seamair Farm mellett található. Először áprilisban hirdették meg 8 millió dollárért. Oprah Winfrey nem az az ideges típus, közel fél évet várt az ajánlattétellel és a türelem bejött, hiszen az akkorra már 7,5 milliósra csökkent árat még lejjebb tudta tolni, egészen 6 millió 850 ezer dollárra, ami pontosan annyi, amennyiért 5 éve Bridgesék vették.

A 1,5 hektáros területen öt különálló épület található, egy központi és egy vendégház, egy uszoda, egy különálló garázs és egy istálló.

A nagy épületben a fa és a fehér szín az uralkodó, emellett öt kandallót is találunk, míg a hálólakosztályhoz a hatalmas ablakok és üvegajtók mellé egy kellemes fürdőszoba is tartozik.

Odakint egy vöröstéglás terasz veszi körül a medencét, amit gyönyörű, százéves tölgyek határolnak. Az uszodaépületben fürdőszoba, öltözők, nappali, dolgozó és egy szauna várja a pihenni vágyókat.

A mostani vásárlással Oprah Winfrey birtoka immár 28 hektáron terül el, van rajta 13 különböző épület, két medence, egy teniszpálya, panoráma az óceánra és még sok minden más.

Nehéz élet ez.

Így élnek a milliomosok a titokzatos szigeten

(Fotó: sallyhanseth.com)

Share.

About Author

Leave A Reply