Őrületes összegért árulja nyaralóját Bruce Willis

0

A színész és felesége, Emma Heming 33 millió dollárt kér a Turks- és Caicos-szigeteken lévő, tengerparti villáért. Ha el tudják adni ennyiért, akkor új rekordot állítanak fel.

A Kuba melletti szigeteken eddig 27,5 millió dollárral tartják a legdrágább ingatlan rekordját, ennyiért kelt el 2016-ban a Bruce Willisék melletti ház, ám most ez a csúcs megdőlhet.

A sztárszínész 2000-ben szerezte meg a területet, akkor, amikor elvált Demi Moore-tól. A nyaraló építése négy évvel később fejeződött be. Willis itt vette feleségül Emma Heminget 2009-ben és a közelmúltban itt újították meg a fogadalmukat. A komplexumot tavaly fel is újították.

Összesen 11 hálószoba és két személyzeti helyiség, valamint 13 és fél fürdőszoba található a mintegy 1670 négyzetméteres ingatlanban, ami igazából három külön házból áll. A legnagyobb, központi épület kétszintes, itt öt háló található, a két villában pedig 3-3.

Közel száz négyzetméteres az összevont nappali és étkező. Belül a fehér és barna színek dominálnak, ezt egészíti ki a bútorok kékje. Szinte az összes helyiségből lehet látni a türkizkék óceánt vagy a medencéket.

A fő fürdő akkora, mint máshol egy lakosztály. Ötletes, hogy a szabadtéri zuhany mellett kecses kád is helyet kapott a vendégházakban.

A kertben 1600 négyzetméter van fapallókkal lerakva, így rengeteg helyre ki lehet ülni napozni vagy koktélt szürcsölgetni. Összesen négy medence tartozik a nyaralóhoz, ha valakinek nem lenne elég a közel 400 méteres homokos partszakasz.

A kertben kókusz-, banán- és papajafák állnak. A gyereknek játszóteret, a felnőtteknek tengerparti jógapavilont alakítottak ki.

A színész és felesége benne van az ingatlanpiac sűrűjében. Tavaly eladtak egy New York-i duplexet 17,75 millióért, de vettek egy kisebb, új építésű lakást 7,3-ért.

Egy bedfordi házat 9,5 millióért kínálnak, noha korábban 13-ért hirdették. A közelmúltban pedig 9,8 millióért vettek meg elegáns házat Los Angeles Brentwood nevű városrészében.

Megint eladó Charlie Sheen álomháza

(Fotó: Sotheby’s International Realty)

Share.

About Author

Leave A Reply