Őrület indulás előtt

0

Az Élet a határon túl blog szerzője, Edit sokak számára ismerős helyzetbe került: nekiállhatott készülődni a magyarországi utazásra. Az autós macerákat most hagyjuk, nézzük, mi várt rá közvetlenül indulás előtt!

„Már csak össze kellett csomagolnom, amihez előtte mindent ki kellett mosnom, vasalnom. Össze kellett szedni azokat a dolgokat, amiket haza szerettünk volna vinni, ajándékokat, kinőtt gyerekruhákat, rendelésre beszerzett dolgokat.

A Zuram az indulás előtt egy nappal már szabadságon volt, de én nem. Bevállaltam egy egész napon át tartó munkát, 17 óra után értem haza. Nem kicsit fáradtan, de szerencsére volt annyi eszem, hogy már vasárnap mindent becsomagoltam, és egy helyre összekészítettem, hogy már csak be kelljen pakolni a kocsiba.

A lányok is összeszedték a dolgaikat, no nem a ruháikat, hanem a játékokat amik nélkül megáll az élet, meg az ajándékokat, amiket az otthoni kedveseknek szántak. Nagyon sok kedves embert ismerünk ám, így hetekig gyártották a karkötőket, amit végül el is ajándékoztak. (…)

Amikor hazaértem a munkából, elmentünk tankolni, majd mindent bepakoltunk a kocsiba, hogy ne reggel kelljen, mert reggel elég lesz elkészíteni a szendvicseket, és amíg én összekészítem az ennivalót, ő elmegy és megszabadul a varratoktól, amit már nagyon várt, csak később derült ki, hogy nem sikerült az összes varratot eltávolítani, de az én Zuram egy Rambo, oszt kiszedte magának.

Az indulás reggelén minden rendben, terv szerint haladt, és a tervezett időben el is tudtunk indulni.”

A teljes posztot ide kattintva olvashatjátok el – gondolom, sokaknak ismerős lehet az indulás előtti őrület.

Share.

About Author

Leave A Reply