Őrület, de megnyílt az első hotel – növényeknek

0

Így nyaralások idején az ember egyik nagy problémája, hogy mi lesz majd a növényeivel, amíg ő nincs otthon. Ki locsolja meg és gondozza őket addig, amíg mi kipihenjük az év első felének fáradalmait?

A választ Londonban már megtalálták, a brit fővárosban ugyanis megnyílt az első növényszálloda. A Patch Plant Hotelbe egészen nyugodtan bevihetjük féltett növényeinket, ott szakszerűen ellátják őket, amíg mi nyaralunk.

Első reakciónk a döbbenet volt, a második pedig az, hogy mindez mennyibe kerül? Nos, a helyzet az, hogy semennyibe. Az ötlet ugyanis egy online növénykereskedés, a Patch szakembereinek fejéből pattant ki, mi pedig megemeljük szalmakalapunkat, mert kétségtelen, hogy nem akármilyen reklámhúzásról van szó.

A Battersea közelében található hotel all-inclusive, azaz a növények minden földi jót megkapnak a szakemberektől, szóval nem nagyon kell azon aggódnunk, milyen állapotban lesznek.

„Sokan vagyunk, akik arra kényszerülnek, hogy megkérjék a családtagjaikat vagy barátaikat a növények gondozására a nyári szabadság idejére, hogy hazatérve a csalódás várjon ránk. Szóval a hotel nem csak a növényeket, de a családi, baráti kapcsolatokat is ápolja” – nyilatkozta Rose Grower (nem vicc…) menedzser.

A rossz hír az, hogy a lehetőség csak szeptember 5-ig él és összesen 100 „szoba” akad a szállodában, szóval ha valaki Londonban él és nyaralást tervez, jobb, ha siet.

Amikor szembejön a londoni lakásválság

Share.

About Author

Leave A Reply