Óra (nem csak) angolfoci rajongóknak

0

Amikor a világ egyik legjobb óragyártója és a világ legjobb labdarúgó-bajnoksága összeáll, abból olyan nagyon rossz dolog aligha sül ki. A svájci Hublot és az angol Premier League találkozása kissé lila lett, de még José Mourinho is kedveli.

A Hublot-Premier League házasság szerelemgyermeke első látásra inkább szokatlan, legalábbis ami a színét illeti. A lila persze ebben az esetben nehezen lett volna megkerülhető, lévén az angol bajnokság színe.

A korlátozott számban gyártott “Big Bang e” óra szerencsére sokkal izgalmasabb annál, mint amit a külseje ígér. Az összesen 200 példányban gyártott óra ugyanis a Hublot Loves Football Premier League app segítségével minden érdekességről azonal értesíti a tulajdonost.

Így aztán nem maradunk le a kezdésről (15 perccel a kezdő sípszó előtt jelez), a gólokról, 11-esekről, cserékről, sárga és piros lapokról, hosszabbításról sem. Az óra ráadásul van annyira figyelmes, hogy a mérkőzés kezdetekor automatikusan meccsmódra vált.


Ha ez nem lenne elég, az óra képes két, párhuzamosan zajló meccs között váltani egyetlen érintésre.

“Ezekben a kihívásokkal teli időkben a futball továbbra is biztosítja az oly szükséges örömforrást a világ számára. Az Hublot imádja a labdarúgást és a világ legjobb bajnokságainak kiemelt partnere” – nyilatkozta a cég elnök-vezérigazgatója, Ricardo Guadalupe.

Az órának egyébként van egy speciális kiadása is, ami jóval könnyebb, mint az eredeti változat és amit kifejezetten a Premier League bíróinak készítettek. Ezen már ott van a gólvonal-technológia is, ez jelez a bírónak, ha a labda teljes terjedelmével áthaladt a gólvonalon. Ezt a verziót viszont ne keressük a boltokban, mert nem lesz kapható.

Ami pedig José Mourinhót illeti, a Tottenham Hotspur menedzsere régóta a márka nagykövete, ennek megfelelően most is nagyot lelkesedett hivatalosan, egyebek mellett kijelentve, büszkeségére szolgál az óragyártó és a bajnokság együttműködése, hiszen a maga területén mindkettő a világ legjobbja.

Jogos kérdés, mennyibe is kerül ez a különlegesség. Nos, legnagyobb sajnálatunkra árral nem tudunk szolgálni, ugyanis azt csak külön kérésre (nyilván a megfelelő mélységű pénztárcával érdeklődőknek) árulja el a svájci cég.

Szuperautókból órák

Share.

About Author

Leave A Reply