Olyan helyen is dolgozhatsz, hogy el sem hiszed

0

Mondjuk mi sem hittük el, amikor belefutottunk abba az állásajánlatba, amiben tanárokat keresnek külföldre. Ami még nem lenne olyan nagyon szokatlan (lásd például az erről szóló posztunkat), a helyszín viszont már annál inkább az. Azért találtunk kevésbé rendhagyó lehetőségeket is.

Villanyszerelő (Németország)

Hosszú távú munkavégzésre keresnek Németországba tapasztalattal rendelkező villanyszerelőket azonnali kezdéssel.

CNC operátor / programozó (Finnország)

CNC gépek működtetésére keresnek programozni is tudó szakembereket Finnországba. A feladat része a műszaki rajzok alapján történő beállítás, programozás és munka.

A fizetés bruttó 15,5 euró óránként, a munkaidő heti 40 óra. Emellett a finn törvények vonatkoznak a munkavállalókra, a plusz beosztásokért (2 vagy 3 műszak is van) pluszpénz jár. A cég havi 400 euróért szállás is biztosít.

Raktáros (Németország)

Feladat az áru be- és kiszállításának ellenőrzése, leltár készítése, csomagolási- és szállítási tevékenységek.

Elvárás a befejezett szakképesítés, vagy sokéves szakmai tapasztalat a raktárlogisztika területén, a különböző anyagok, építőelemek stb. megrendelésének előkészítésében és összeállításában való jártasság, raktárprogramok ismerete, különböző méretű emelő-berendezések kezelése.

Feltétel a német nyelv kommunikációs szintű használata (minimum A2-es szint), a szakirányú végzettséget igazoló dokumentum.

Amit kínálnak, az németországi határozatlan idejű munkaszerződés, tartós, hosszútávú foglalkoztatás. A garantált kezdőfizetés bruttó 11 – 13 EUR/óra + nettó 12 EUR/ ledolgozott nap (Auslöse), vagy nettó 50 EUR teljes Auslöse.

Ingyenes, egyszemélyes elszállásolás. (A munkahelytől számított max. 10 km-re), nettó 100 EUR hazautazási támogatás utanként. Az első németországi úthoz egyszeri nettó 180 EUR utazási hozzájárulást adnak.

Hentes (Ausztria)

A feladat minőség-ellenőrzés, csontozás, húskivágás, sertésvágás (csak sertéssel dolgoznak). Követelmény a húsipari végzettség, a szakmai gyakorlat előny. Az ajánlat határozatlan idejű munkaviszony, személyre szóló ellátás magyar kollégáktól, teljes idejű munkavégzés két műszakban, teljesítménybér.

A fizetés min.12,14 € bruttó órabér, min. 2.100 €/hónap (bruttó, havi 173 órával számolva), túlóra- és éjszakai pótlék.

Tanár (Azerbajdzsán)

És akkor jöjjön a meglepetés: az azerajdzsáni Bakuba keresnek matematika és fizika tanárokat. Az oktatás nyelve az angol, a nemzetközi környezetben szerzett oktatási tapasztalat előny. A munka ideje a következő tanév (2018. szeptember 15. – 2019. június 14.), a tanároknak 3-7 nappal a tanév kezdete előtt kell jelentkezni.

A fizetés 2800 azeri manat, ami 1650 dollár (kb. 430 ezer forint).

Más országba, esetleg másik állásra vágysz? Válogass a Határátkelőn!

Figyelem! 

Ne vágj bele előzetes informálódás nélkül az ismeretlenbe! Mielőtt elindulsz, gyűjts információt, kérdezz, tájékozódj! 

A Határátkelő oldal (hataratkelo.com) csak egy közvetítő felület, melyre a legnagyobb magyar állásportálok külföldi ajánlatai érkeznek. A közölt állások létezéséért, aktualitásáért, az azokban foglalt információk valóságnak megfelelőségéért nem vállalunk felelősséget. 

A megjelenő hirdetések tartalmáért, pontosságáért, megbízhatóságáért, és jogi megfelelősségéért a hirdetést feladó cég felel. Konkrét állásajánlatokkal kapcsolatos kérdésekben a hirdetést feladó cégek szolgálnak információval.

(Fotó: pixabay.com/Maxxja)

Share.

About Author

Leave A Reply