Nyaralás luxusbuborékban

0

Mostanában persze mindannyian egyfajta kényszerű buborékban élünk (remélhetőleg már nem sokáig). Ugyanakkor a jelenlegi buborékot nagyon szívesen elcserélnénk a képen láthatóra…

Ez a buborék ugyanis a Maldív-szigeteki Finolhuban található, ami az UNESCO által védett bioszféra rezervátum területén fekszik. Nem véletlenül, itt található az Indiai-óceán egyik legnagyobb korallzátonya.

Magát az üdülőkomplexumot 2016-ban adták át, 125 különálló villából áll, köztük nem egynek saját medencéje is van. Az igazi különlegességet azonban szerintünk sokkal inkább a buboréksátrak jelentik.

Ezek a kis, óceánparti fapadlós, duplaágyas egységek saját zuhanyzóval, WC-vel rendelkeznek, de nem is ez a lényeg, hanem az a csodás érzés, ami itt, az óceán közvetlen közelében elfoghatja az embert.

A sátrat (ha ez egyáltalán annak nevezhető) egy spanyol dizájncég tervezte és erős poliészterből készült, véd az UV-sugárzástól és természetesen teljesen klimatizált.

Mintegy 100 méterre van a Crab Shack nevű helytől, ahol zseniálisan jó tengeri herkentyűkből készült ételeket lehet enni. A buborékhoz egyébként külön inas is jár, aki például kívánságra sütögetést rendez a parton és ágyhoz viszi a reggelit.

A foglalás kicsit trükkös, ugyanis ahhoz, hogy egy éjszakát eltölthessünk a buborékban, legalább 3 éjszakát le kell foglalnunk valamelyik villában. Egy éjszaka páronként 700 dollárba (230 ezer forintba) kerül.

Less be a világ legnagyobb magánrepülőjébe!

(Fotó: finolhu.com)

Share.

About Author

Leave A Reply