Norvégia, te mesés!

0

Elég jó lehet olyan helyen lakni, ami egyszerre csendes és pazar panorámát kínál. Pláne így van, ha mindezt sorozatban sikerül elérni, ebben az esetben Norvégiában Tamásék.

Amikor valakiben felmerül a kérdés, vajon egyáltalán érdemes-e otthonról elmenni például nyaralni, akkor az már olyan rossz hely nem lehet. Nos, pontosan ez a helyzet Tamásékkal.

„Már 2018 decemberére új helyre költöztünk, na, nem városilag, csak néhány utcával odébb, csendesebb környékre, ahol ráadásul a kilátás is pazar. Naná, hogy többet fizetünk, de nagyon nem is volt választási lehetőség családiházas költözés okán. Kevés van, és abból a kevésből kevés a normális.

KÖVESD A HATÁRÁTKELŐT A YOUTUBE-ON IS!

Megint szerencsénk volt, lássuk be, hiszen itt a tulaj nem toppan csak úgy be, ja mert fél évet, a telet a Svalbardon/Spitzbergákon töltik, és egyébként meg Stavangerben élnek. Ez így a jó! Nekünk nem hiányoznak, gondolom mi sem nekik.

Van pince, tudok ügyködni, van dupla garázs kicsit odébb, ahol elférnek a cajgák és egyebek. Közel a centrum, ideális, a ház sem rossz, bár természetesen semmi sem tökéletes. De eddig ez a legjobb albérletünk messzeföldön.

Ha jó lenne a szemem talán még Dániáig is elláthatnánk, csak a nagy víz választ el bennünket, bár lehet, az irány miatt inkább Svédországot csípnénk el. Mintegy 100 km csak Európa.

Vicces és elég sok mindent elmond Norvégia természeti adottságairól, hogy milyen helyeken laktunk eddig úgy, hogy nem kerestük direkt a panorámát illetve a kiváló adottságokat, ezek jöttek velünk szembe pont akkor, amikor kellett váltanunk.

Jön pár kép még, mert elgondolkodtató, vajon van-e értelme bármiféle nyaralásnak innen elutazva.”

A teljes posztot rengeteg képpel itt találjátok.

Egy egészen különleges norvég falu

Share.

About Author

Leave A Reply