Nézz be Shakira sok millió dolláros házába!

0

A háromszoros Grammy-díjas kolumbiai énekesnő meghirdette modern, vízre néző ingatlanát Miami Beachen. Nem sokat vacakolt, hiszen 11,6 millió dollárt kér érte, ami jóval kevesebb, mint amikor legutóbb próbálkozott az eladásával, viszont a sokszorosa annak, amennyiért vette.

Shakira 2001-ben közel 3,4 millió dollárért vette meg az ingatlant, amit két évvel később havi 45 ezer dollárért adott ki és három éve egyszer már megpróbálta eladni. Akkor 13,9 millió dollárt kért érte és nem járt sikerrel (mi is megírtuk), így aztán 2,3 milliót engedve belőle most ismét megpróbálkozik.

A frissen felújított, 809 négyzetméteres házban 6 háló- és 7 fürdőszoba van. Apropó felújítás: a házon 2015 óta elég sok dekoratív felújítást végeztek, például Spanyolországból importáltak keményfa padlót, európai bejárati ajtót építettek be, dizájner bútorokat szereztek be, és teljes világításcserét hajtottak végre.

Az ingatlan kapuja impozáns, rozsdamentes acélból készült. Ezen keresztül vezet a széles, sövénnyel szegett út először a kétautós, virággal befuttatott garázshoz, majd a házhoz, amelynek új, kétszárnyú ajtaja a nappali-étkező kombinációba nyílik.

A nappali részen minimalista kandalló, az étkező részen pedig alacsonyabb mennyezet van, hogy a tágas térben egyfajta intimebb szegletet teremtsen. A konyha karcsú, fehér és csillogó, van egy konyhasziget, valamint egy kis beépített étkezőasztal. A padlótól a mennyezetig érő ablakok egy kis, lombos erkélyre nyílnak.

A fitneszterem a felhajtóra néz, mellette egy kis iroda található, ahol a szupersztár a trófeáit, díjait is tartja. A konyha mögött, az úszómedence mellett van a tágas szórakoztatószárny, a legmodernebb technikával felszerelve. Van még egy biliárdszoba is, a medence hófehér és van egy kis kényelmes, kanapés társalgó is.

A hatból két szoba lakosztály méretű, az egyik a szórakoztatóközpont felett van, egy nagyobb öltözőszoba is tartozik hozzá a mosdó mellett. Extravagáns velencei tükrökkel van dekorálva és egy cikk-cakkos terasz is csatlakozik hozzá.

A ház hátulja is egy nagy teraszra nyílik. Rengeteg napágy, egy medence, ami mellett egy étkező-bár található, szolgálja a lakók kényelmét. Karcsú pálmák és magas sövények visznek a kis L alakú kikötőhöz.

A népszerű popdíva, aki több, mint 60 millió albumot értékesített már és akinek legutóbbi albuma, az El Dorado, idén Grammy-díjat nyert a legjobb latin pop kategóriában, elsősorban Barcelonában, Spanyolországban él, szerelmével, a futballsztár Gerard Piquével.

A katalán nagyvárosban vettek házat még 2012-ben, aztán három évvel később vettek még egyet ugyanott 5 millió euróért. Shakirának a Bahamákon is van egy háza és egy szigete Roger Waters-szel és Alejandro Sanz-zal.

Futurista erőd 140 millió dollárért

(Fotó: elliman.com)

Share.

About Author

Leave A Reply