Nézz be Rihanna luxusházába

0

Nem hozott szerencsét Rihannának másfél évvel ezelőtt vásárolt Los Angeles-i villája. Többször megpróbáltak betörni hozzá, májusban pedig egy férfi be is jutott, de nem lopott el semmit, csak egy napig ott tartózkodott. Ezek után nem csoda, hogy meg akar szabadulni a háztól.

Az énekesnő tavaly 6,8 millió dollárért vásárolta meg a Nichols Canyon közelében lévő luxusvillát, most pedig 7,5 millióért adna túl rajta.

A magas fák mögött megbúvó területen összesen két épület áll, 660 négyzetméteren: egy háromszintes ház és egy kisebb vendégház a medence mellett. Hat hálószoba, valamint nyolc teljes és két fél fürdőszoba áll rendelkezésre az impozáns villában.

A hallban két aranycsillár lóg, innen lehet átjutni a nappaliba, amely elég nagy ahhoz, hogy egy zongora és egy kandalló is elférjen benne. A különálló ebédlő rendkívül hangulatos a nagy ablakoknak köszönhetően.

A konyha is tágas és jól felszerelt. A T alakú márvány sziget egyszerre munkafelületként és ebédlőasztalként is funkcionál, oldalt pedig hatalmas barna konyhabútorok állnak.

A vendégeknek négy nagy hálószobát alakítottak ki az épületben, egyet a földszinten és hármat az emeleten. A második szinten van egy hatalmas lakosztály is, ami körbeveszi a különálló nappalit, ahonnan remek kilátás nyílik Los Angelesre. A fő fürdőszoba is gyönyörű kialakítású az elegáns bútorokkal és a bézs falakkal.

Lehet pihenni a hangulatos teraszon, a medence partján, a wellnessrészlegben és a saját moziteremben is.

Rihannának így is maradt egy Los Angeles-i lakása, amit négy éve 5,45 millió dollárért vett, és Barbadoson is több ingatlannal rendelkezik.

Másfél milliárdot költött ékszerekre Floyd Mayweather

(Fotó: The Agency)

Share.

About Author

Leave A Reply