Nézz be Jennifer Lopez luxuslakásába!

0

Jennifer Lopez és párja, Alex Rodriguez korábbi baseballsztár 17,5 millió dollárért árulja New York-i lakását. Az ingatlan Manhattanben, a Park Avenue-n található.

A 400 négyzetméteres lakásban három hálószoba, négy és fél fürdő található, valamint az egyik sarokban nappali és étkező van kialakítva gyönyörű kilátással. Emellett egy reggelizőt, egy könyvtárszobát és egy nagy gardróbszobát is tartalmaz.

Az egész lakás világos a nagy ablakoknak és a mintegy négyméteres belmagasságnak köszönhetően. Ezt az érzetet erősítik a fehér falak, és ehhez illeszkedve a bútorok többsége is fehér. A konyhában a márványpadló és a középen álló sziget töri meg a fehérséget.

A fő fürdőszoba is impozáns a márványborításnak köszönhetően, itt a kád mellett hatalmas zuhanykabin is helyet kapott. Hangulatos, hogy a fürdőszobának is van ablaka.

A lakás a környék legmagasabb épületében található, így a Central Park és a város épületeinek sziluettje is jól látható. A házhoz konferenciaterem, saját moziszoba, biliárdterem, medence, fitneszcenter és jógastúdió is tartozik.

A sztárpár tavaly februárban vette meg a lakást 15,3 millió dollárért, de máris túladna raja, mert egy nagyobb otthonba költözne.

Persze így is tudnak választani az ingatlanok közül. Az A-Rod becenevű korábbi baseballjátékosnak van egy Los Angeles-i háza a Sunset Strip fölött, amit Meryl Streeptől vett, ám most 6,5 millióért azt is árulja.

Bel Airben Jennifer Lopeznek van egy villája, amit három éve 28 millió dollárért vett meg. Az éneseknőnek Water Millsben és Manhattanben is van még ingatlana.

Aranyozott vécé Putyin különgépén

(Fotó: modlingroup.com)

Share.

About Author

Leave A Reply