Nézz be Jennifer Lawrence luxuslakásába!

0

Több mint 14 millió dollárért árulja manhattani lakását a színésznő, ami még New York-i mércével mérve is izmos összeg – és még így is bukik rajta, nem is keveset.

A közel 400 négyzetméteres, három háló- és 4 fürdőszobás penthouse-t ugyanis valamivel több mint három éve 15,6 millió dollárért vette a színésznő. Először minden különösebb felhajtás nélkül idén nyáron próbált megszabadulni tőle, de a 15 millió 450 ezer dolláros ár nem volt vonzó, így most lement egészen 14 millió 250 ezerig.

A lakás egy teljes szintet elfoglal a 30 emeletes luxusház tetején az Upper East Side-on. Egy ilyen lakásnak persze elég komoly költségei vannak (nyilván nem egy hollywoodi sztár szintjén), például csak a közös költség 5700 dollár havonta, igaz, ezért cserébe elég komoly szolgáltatások járnak.

A körpanorámás lakáshoz 300 négyzetméternyi terasz is tartozik, ami New Yorkban szintén nem kis dolog.

Az ingatlan egyébként kétségtelenül lenyűgöző, hatalmas, padlótól plafonig nyújtózó ablakok, egybeépített nappali-étkező nyúlik több mint 16 méter hosszan végig, a bálterem méretű helyiséget egy kandalló osztja ketté.

A konyha természetesen a legmodernebb eszközökkel van felszerelve, csupa márvány és tükör minden, van külön reggelizőszoba, mert anélkül nem lehet ugye rendesen indítani a napot.

A három hálószoba a lakás másik végében, a konyha mögött, egy hosszú folyosó végén elég jól elszeparálva található. Mindkét vendéghálóhoz saját fürdőszoba tartozik, a tulajdonos hálószobájának pedig külön saját kis terasza és dupla gardróbszobája is van.

Less be Lewis Hamilton csodalakásába!

(Fotó: Streeteasy)

Share.

About Author

Leave A Reply