Nézz be a Disney-kastély titkos lakosztályába!

0

Mostanában nem igazán lehet utazni, így a sokak számára bakancslistás Disneyland sem érhető el jelenleg. Azonban, ha el is jut valaki a Disney-mesevilágba személyesen, aligha hisszük, hogy eszébe jutott volna, hogy az ikonikus Hamupipőke-kastélyban – ami a parkok egyik állandó épülete – van egy igazi „királyi” lakosztály.

Most azonban a cég egy TikTok-videóban bepillantást engedett a szélesebb közönség számára Disney World Magic Kingdom (Florida) parkjának palotájába.

A kastély lakosztályában meghívott vendégek, és különböző versenygyőztesek szállhatnak meg jutalmul, írja az Insider. Igazi mese és luxus veszi körbe a szemlélődőt, természetesen a Hamupipőke mesére felfűzve.

Már a bejáratnál a „tök-hintót” ábrázoló mozaik fogad, persze már átváltozás után. Az ábra 30 ezer lapocskából készült, amelyek közül nem egy aranyból van.

@disneyparksBibbidi Bobbidi Boo, here’s an exclusive ##Cinderella Castle Suite Tour for you 🏰✨ ##Disney ##CinderellaCastle ##Suite ##RoomTour ##WDW ##Magic ##DisneyParks

♬ original sound – Disney Parks

A királyi háló igazán impozáns hatást tesz, a tv-képernyőn – ami olyan, mint egy igazi varázstükör – persze a Disney-rajzfilm megy, de ha nem akarunk tévét nézni, akkor a színes üvegablakok is a mese jeleneteit adják vissza, így ott is végigkövethetjük a történetet.

Több, darabonként 10 ezer darabos mozaik díszíti a fürdőt is, ahol igazán a csillagok alatt vehet egy ellazító fürdőt az a kiváltságos vendég, aki megszállhat a lakosztályban.

A mosdók azokra a réztálakra emlékeztetnek, amiben Hamupipőke egykor a lencsét válogatta, de ellenpontként a csillárok koronát formáznak.

Búcsúzóul pedig nem mást, mint egy üvegcipellőt kap a kedves vendég, hogy teljes legyen a meseélmény. Arról nincs szó, hogy mennyibe kerülhet eltölteni ott egy éjszakát, de elképzeléseink azért vannak.

Mesés kajakaland Disneylandben

Share.

About Author

Leave A Reply