Nézd meg Trevor Noah új otthonát!

0

Alig négy hónappal ezelőtt a dél-afrikai születésű műsorvezető-komikus 21,7 millió dollárért eladta Bel Air-i házát. Most kicsit feljebb lépett az ingatlanlétrán, hiszen 27,5 milliót fizetett új otthonáért.

A Daily Show házigazdájának új háza is Bel Airben van, mi több, alig egy mérföldre az előzőtől, szóval Trevor Noah a környéken marad, csak éppen nagyobbra és modernebbre vált.

A műsorvezető alig két éve vette meg előző, 1000 négyzetméteres, 5 háló- és 8 fürdőszobás házát, ami maga egy modern gyönyörűség.

Trevor Noah háza egy modern gyönyörűség

A ház nekünk nagyon bejött, különösen a hihetetlen nyitottsága, a rengeteg üveg, ami csodás kilátást kínál a környékre, az alant elterülő városra és tiszta napokon a Csendes-óceánra.

Na de rátérve az új otthonra, a 2014-ben a Harvardon végzett építész, Mark Rios tervei alapján saját magának és férjének, Dr. Guy Ringlernek épült ház talán egy fokkal még modernebb, mint az előző.

Az 1000 négyzetméteres ingatlant egyébként már 2018 elején meghirdették 36 millió dollárért, nem sok sikerrel, így valamivel később már 29,5 millió dollárért is odaadták volna.

Aztán jött Trevor Noah a maga 27,5 milliós ajánlatával és megvette. Azért Mark Riost sem kell sajnálni, hiszen az üresen álló telket 1996-ban 650 ezer dollárért vette meg.

A ház teljesen rejtve marad a kíváncsiskodó szemek elől, ami ezen a környéken és a hírnév ezen szintjén komoly előny. Minket azonban nem ez ragadott meg a legjobban, hanem a rengeteg üvegfelület.

Ez ugyanis azt jelenti, hogy alig van a háznak olyan szeglete, ahonnan ne tárulna az ember szeme elé csodálatos panoráma a Santa Monica-i hegyekre és (tiszta napokon) a Csendes-óceánra.

Mindez egy egészen izgalmas modern, minimalista környezetben, ami ráadásul abszolút élhetőnek is tűnik. A ház alsó szintjén például minden szoba egyik fala elhúzható üveg, azaz Trevor Noah egyszerre érezheti kint és bent magát.

Az emeleten található a nappali, az étkező és a családi szobák, még feljebb német importfából készült lépcsők vezetnek a négy vendég- és a központi háló lakosztályig.

A ház további különlegessége a penthouse-szint, ott található a moziterem, melynek falai egyetlen gombnyomásra eltűnnek, gyakorlatilag egybenyitva a helyiséget a tetőtéri bárral.

Emellett persze van fitneszterem, dolgozószoba, könyvtárszoba, mi több, még egy lift is.

Odakint szépen ápolt kert, egy fantasztikus medence és egy 10 autót parkoltatni képes felhajtó található.

A 36 éves Trevor Noah napjaink egyik legnépszerűbb amerikai komikus-műsorvezetője, 2015 óta vezeti a Comedy Centralon látható The Daily Show-t. 2017-ben írt alá egy nagyon komoly bevételt jelentő szerződést, aminek értelmében 2022 végéig ő vezeti a műsort.

Anyagi gondjai tehát nincsenek, amit az is jelez, hogy a most megvásárolt ház mellett a biztonság kedvéért a keleti parton, Manhattanben is van egy lakása, amit 2017-ben vett meg 10,1 millió dollárért.

Aranyozott magángépbe száll át Trump

(Fotó: Redfin)

Share.

About Author

Leave A Reply