Nézd meg Pharrell Williams 12 millió dolláros házát!

0

A 13-szoros Grammy-győztes Pharrell Williams úgy forgatja a 10 millió dollárnál is drágább ingatlanokat, hogy öröm nézni. Legutóbb egy 17 milliós házat árult, most egy 12 millióst dobott piacra.

Az énekes-producer-divattervezőről március elején írtuk meg, hogy 17 millió dollárért árulja Los Angeles-i otthonát, aminek nem csak a címe különleges, de a külseje is.

Az 1700 négyzetméteres, 10 háló- és 11 fürdőszobás ház a Beverly Hills Post Office környéken található, ami (annak ellenére, amit a neve sugall) LA egyik kifejezetten elegáns negyede. (Azt az üvegpalotát itt nézhetitek meg és olvashattok róla bővebben.)

A most bemutatott ház Hollywood Hillsen található és „csak” 12 millió dollárt kér érte Pharrell Williams. Ennek ellenére azért erre az 540 négyzetméteres, 6 háló- és 5 fürdőszobás ingatlanra (amiből 5 hálószoba a főépületben, egy pedig a vendégházban van) sem legyintenénk.

Már csak azért sem, mert túl azon, hogy erről az épületről is látszik, mennyire rajong Pharrell Williams a nagy üvegfelületekért és a világos épületekért, ráadásul öt éve alig 7,1 millió dollárt fizetett érte, ami elég szép értékemelkedés, már ha sikerül tényleg 11-12 millió dollár környékén eladnia.

Az épületet Hagy Belzberg építész tervezte. Voltaképpen érthető a rengeteg üveg, hiszen a panoráma egészen csodás, 280 fokban láthatunk rá Los Angelesre és a San Fernando-völgyre, hegyeket, kanyonokat és magát a várost csodálva. Ezt tényleg kár lett volna falakkal eltakarni.

A helyzet az (és alighanem ez Pharrell Williams egyik védjegye az ingatlanok terén), hogy ezzel a házzal is az a bajunk, ami a másikkal: a mi ízlésünknek kicsit túlságosan irodaszerű, alighanem a sok üveg és az agresszívan kortárs stílus miatt.

Az tagadhatatlan, hogy a vonalvezetés, a színek, a konyha mind nagyon egyértelműek, világosak és ugyanazt a célt szolgálják: a csodás panoráma minél teljesebb élvezetét.

A központi hálólakosztályban kandalló és persze a kötelező fürdőszoba nyújt plusz kényelmet. A ház nyugati oldalát úgy tervezték, hogy magába szívja a késő délután adta meleget, míg a szinte tiszta üveg keleti rész egy keskeny kertre nyílik. Itt található a hosszúkás, keskeny medence és a spa is.

A vendégházat egy autóparkoló választja el a főépülettől, itt lehet társasági eseményeket is tartani, például filmet vagy fotókat vetítve a vendégház falára.

Less be Ashton Kutcherék házába!

(Fotó: weahomes.com)

Share.

About Author

Leave A Reply