Nézd meg Matt Damon 21 millió dolláros házát!

0

Az elmúlt két évtized egyik legnépszerűbb színésze és felesége úgy döntött, eladja a kaliforniai Pacific Palisadesben fekvő házát. Az ingatlant még nyolc évvel ezelőtt vették és most elég szép profitot rakhatnak zsebre.

A Bourne-franchise és az Ocean’s-trilógia (valamint sok más film) sztárja és felesége, Luciana Barroso még 2013-ban vették meg 15 millió dollárért az ingatlant. Ha tényleg sikerül 21 millióért eladniuk, akkor egész helyre nyereséget mondhatnak magukénak.

(A Gazdagisztán olyan régen fut már, hogy anno azt is megírtuk, amikor megvették…)

A kicsit szabálytalan alakú saroktelken fekvő, 1300 négyzetméteres ingatlanban hét háló- és tíz fürdőszoba van, a tervek a KAA Design szakemberét, Grant Kirkpatricket dicsérik.

A kifejezetten tágas és barátságos, a fa és a kő kettősére építő ingatlanban keveredik a kaliforniai modernizmus és az ázsiai építészet, középpontban a 10 méter magas átriummal.

Ez a nappaliként szolgáló helyiség az egész ház lelke, e köré szerveződik a többi helyiség, a nappali-étkező, a bár (biliárdasztallal), vagy az ugyan különálló, de alig pár lépésre lévő médiaszoba.

Az alagsorban a gyerekek játékszobája mellett klimatizált helyiségben tárolják (és kóstolják) a borokat, de ezen a szinten van a jól felszerelt fitneszterem is.

A központi hálólakosztályhoz külön privát terasz, masszázsszoba, levegős fürdőszoba és két igencsak méretes gardróbszoba is tartozik. Emellett van további hat háló, ebből kettő jut a személyzetnek is

Odakint sincs mit szégyellni, a kert nagyon hangulatos a kihagyhatatlan medencével, étkezővel és a játszótérrel, hogy a gyerekek se unatkozzanak (három közös gyermekük 2006-ban, 2008-ban és 2010-ben született).

Matt Damonéknak persze nem ez az egyetlen ingatlanuk az Egyesült Államokban, New Yorkban (egészen pontosan a Brooklyn Heights negyedben) van egy 600 négyzetméteres lakásuk, amit 2018-ban vettek a környéken rekordnak számító 16 millió 745 ezer dollárért.

Röhögjünk a legnagyobb sztárokon!

(Fotó: The Agency)

Share.

About Author

Leave A Reply