Nézd meg James Cameron otthonát!

0

Hollywood elmúlt évtizedeinek egyik kiemelkedő rendezője (Terminátor, Titanic, Avatar és még sorolhatnánk) eladja malibui házát, illetve ha egészen pontosak akarunk lenni, akkor házait, merthogy kettőről van szó.

A 25 millió dollárért kínált Serra Retreat-i ingatlanon ugyanis két ház áll, összesen 1700 négyzetméteren, 11 háló- és 10 fürdőszobával. A környék Malibu kifejezetten diszkrét és elegáns negyede.

James Cameron valamivel kevesebb, mint 3,5 millió dollárért vette az ingatlant, igaz, ez meglehetősen régen, 1989-ben történt, akkortájt, amikor a rendező éppen harmadszor nősült, a későbbi Oscar-díjas Kathryn Bigelow-t vette el.

Közel másfél évtizeddel később, 2003-ban (akkor már ötödik, egyben jelenlegi feleségével, a korábbi modellel és színésszel, Suzy Amis Cameronnal élt) felturbózta kissé az ingatlaant.

Az 1700 négyzetméter önmagában brutális szám, a nappalikat és étkezőket nem is nagyon érdemes elkezdeni számolni, van még két tökéletesen felszerelt konyha, két uszoda, két spa, két tucat autót elhelyezni képes parkoló, ebből nyolc garázsba is beállhat.

Ami a környéket illeti, a Serra Retreat olyan világsztárok otthona (vagy volt), mint Olivia Newton John, Britney Spears, a Múmiát rendező Stephen Sommers, de élt itt Mel Gibson, Patrick Dempsey és Larry Ellison is.

Less be Kristen Stewart házába!

(Fotó: elliman.com)

Share.

About Author

Leave A Reply