Nézd meg, hova költözött az Agymenők sztárja!

0

Simon Helbergnek a sorozat lezárása után egy ház megvásárlása jelenti az új kezdetet. Ráadásul nem is akárhová költözik nem egészen 7 millió dollárért.

A Howard Wolowitzot alakító színész az egyik legjobban kereső televíziós sztár, az Agymenők utolsó évadjában minden részért egymillió dollárt kapott. Így volt miből megvennie új házát: a Los Angeleshez tartozó Los Felizben talált egy nagyjából 370 négyzetméteres otthont 6,9 millió dollárért. A ház korábban hat évig egy másik hollywoodi sztáré, Vince Vaughné volt.

Az 1930-as években spanyol gyarmati stílusban épített, aztán felújított házban öt hálószoba, valamint öt és fél fürdő található. Belépve egy kétszintes előtérbe jutunk, ahonnan a nagy és világos nappaliba lehet bejutni. Ezt a helyiséget egy szép kovácsoltvas csillár, kandalló és barna fagerendák teszik hangulatossá.

Az étkező is hasonló stílust kapott, bár a konyhával együtt ez már modernebb hatású a lámpákkal, a sötétzöld szekrényekkel és a legújabb berendezésekkel. Innen lehet megközelíteni a teraszt, ahol kemence és grill is rendelkezésre áll, így akár meghitt vacsorák és kerti partik megrendezésére is alkalmas.

A fő lakosztályhoz nagy erkély tartozik, ahonnan belátni a hátsó kertet. A fürdő zöld és fehér csempéivel szintén barátságos hangulatot áraszt. A hálókban a fehér szín dominál.

A medence mellett egy takaros vendégház és egy garázs is tartozik az ingatlanhoz. A kert rendezett, a házat nagy fák veszik körül.

Simon Helberg és felesége, a színész-producer Jocelyn Towne 2011-ben Charlie Sheentől vett házat Los Angelesben, a villáért 2,9 milliót fizettek. A párnak egy másik ingatlanja is van a kalifornia Carpinteriában, a 2,5 hektáros területen fekvő rezidenciáért 5,15 milliót adtak.

Eladhatatlan Michael Jackson legendás birtoka

Share.

About Author

Leave A Reply