Nézd meg Bon Jovi szuper lakását!

0

Az énekes nem csak zenei területen, de az ingatlanpiacon is felettébb aktív, mi is többször írtunk már a kalandjairól, jobb és rosszabb üzleteiről. Most ismét eladásra adta a fejét, reméljük, sikerrel jár. Ha az ingatlan kinézetén múlik, akkor nem nagyon kell aggódnia.

A szóban forgó lakás egy New York-i 400 négyzetméteres lakás 3-4 háló és 4 fürdőszobával, ami önmagában még nem indokolná a 17 és egynegyed millió dolláros árat, az már sokkal inkább, hogy az ingatlan Manhattan menő West Village részében található.

Ha ennyiért sikerülne eladni (amire nem vennénk mérget), akkor az azt jelentené, hogy alig két év alatt négymillió dollárt keresne rajta (2015-ben nem egészen 13 millió dollárért vette – és természetesen mi is írtunk róla akkor), ami már önmagában sem csekélység és némi kalaplengetést simán megérdemel.

Belépést követően egy hosszú, egyik oldalon hatalmas ablakokkal ellátott folyosó vezet a szintén nem kicsi nappaliba, ahol kandalló, beépített polcok, és egyedi világítás teremtenek otthonos hangulatot.

Innen nyílik egy New Yorkban meglepően zöld, és nagyon privát terasz, pazar panorámával (őszintén szólva nekünk az egész lakásban ez tetszik a legjobban) a Hudson folyóra és a városra.

Az étkező (ami persze szintén a teraszra nyílik) után érdemes belesni a relatíve kompakt (értsd: kicsi), ám láthatóan nagyon jól felszerelt konyhába, majd a dolgozó/könyvtárszobába, aminek egyébként némileg szokatlan módon saját fürdőszobája van, azaz könnyen átalakítható negyedik hálóvá.

Az emeleten két vendégeknek szánt hálólakosztály található, az egyikből hatalmas ablakokon át bámulhatjuk a külvilágot (van mit), míg a másiknál külön kis erkély hívogat.

Itt található a nagy lakosztály is, gardróbszobával, a nagyvárosra néző fürdőszobával, és egy privát, különálló terasszal.

A ház természetesen teljeskörű luxusszolgáltatásokat kínál, éjjel-nappali porta- és concierge-szolgálattal, garázzsal és egy versenyméretű úszómedencével, fitneszteremmel, szaunával, gőzszobával.

(Fotó: corcoran.com)

Share.

About Author

Leave A Reply