Németországi munkák gyógyszerésztől hegesztőig

0

Folytatjuk szokásos napi külföldi munkaválogatásainkat, és ha már kimaradt pár nap, hol máshol kezdhetnénk újra, mint Németországban?! Lássuk hát, mi vana tarsolyban (a neked tetsző ajánlatnál a vastag linkre kattints).

Gyógyszerész

Kezdjük a legfontosabbal, a havi fizetés bruttó 3200-4000 €, de van 13. havi bér, fizetés a munkaszüneti napokon is és évi 28 nap fizetett szabadság. A munka természetesen patikusi feladatok ellátása. Mindez napi 8, heti 40 óra munkában.

Víz-, Gáz-, fűtés-, és légtechnika szerelő

Akár azonnali kezdéssel, német alapfokú nyelvtudással önálló, vagy németül jól beszélő kollégával párban (legalább az egyik fél beszél németül) keresnek szakembereket.

Elvárás a szakirányú végzettség vagy legalább 2-3 éves szakmai tapasztalat, a legalább alapszintű német nyelvtudás. A saját gépjármű előny, de nem feltétel.

Amit ajánlanak, az német munkaszerződés, utazási hozzájárulás, igény szerint heti előleg kifizetés. Az órabér egyébként 11,00 -14,00 € + 5,00-7,00 € / óra távolléti juttatás. Van magyar nyelvű kapcsolattartás is.

Vízvezeték-szerelő

Stuttgartba keresnek, azonnali kezdéssel vízvezeték-szerelőt, akinek feladata gáz- és vízvezeték, szaniterek bekötése.

Elvárás a kommunikációs német nyelvtudás (német munkáltató teszteli telefonon kiutazás előtt), befejezett iskolai tanulmány, munkatapasztalat ezen a területen, saját autó bejáráshoz.

A fizetés 1700-2200 euró nettó/hó (adóbesorolástól függően), a heti előleg 150-200 euró. A szállást a cég szervezi (350-500 euró / hó). A német munkáltató intézi az adózási és szociális járulékokkal kapcsolatos ügyeket.

CO2 hegesztő

Baden-Württemberg térségébe keresnek szakembert CO2 hegesztő-fúrópajzs hegesztésére. Elvárás a minimum 2 év releváns tapasztalat, a pontos, precíz munkavégzés, a fizikai terhelhetőség, a több műszakrend vállalása.

A fizetés 11 euró nettó / óra, amely tartalmazza az alapbért, a magyar szakmunkás minimálbért, és a biztosítást. Az órabér kiegészül bérpótlékkal is.

Amit kínálnak, az biztos, hosszú távú bejelentett munkalehetőség, határozatlan idejű munkaszerződés, ingyenes szálláshely, a napi munkába járás támogatása (saját gépkocsi használat esetén 0,25 euró/km).

F&B Manager

Gernsheimbe keresnek szállodába azonnali kezdéssel F&B managert, akinek feladata az étterem vezetése (üzemeltetés, pénzügyek intézése, személyzet koordinálás, rendelések ellenőrzése, stb.), vendégek gondtalan kiszolgálásának biztosítása.

Elvárás a társalgási szintű német nyelvtudás, 3-5 év munkatapasztalat étteremvezetőként, a szakirányú végzettség előnyt jelent. Amit kínálnak, az német munkaszerződés, karrier lehetőség, nemzetközi munkakörnyezet. A fizetést interjú alapján állapítják meg.

Más országba, esetleg másik állásra vágysz? Válogass a Határátkelőn!

Figyelem! 

Ne vágj bele előzetes informálódás nélkül az ismeretlenbe! Mielőtt elindulsz, gyűjts információt, kérdezz, tájékozódj! 

A Határátkelő oldal (hataratkelo.com) csak egy közvetítő felület, melyre a legnagyobb magyar állásportálok külföldi ajánlatai érkeznek. A közölt állások létezéséért, aktualitásáért, az azokban foglalt információk valóságnak megfelelőségéért nem vállalunk felelősséget. 

A megjelenő hirdetések tartalmáért, pontosságáért, megbízhatóságáért, és jogi megfelelősségéért a hirdetést feladó cég felel. Konkrét állásajánlatokkal kapcsolatos kérdésekben a hirdetést feladó cégek szolgálnak információval.

(Fotó: pixabay.com/EugenesDIYDen)

Share.

About Author

Leave A Reply