Németországi melók asztalostól a vízszerelőig

0

A legfrissebb adatok szerint egyetlen év alatt több mint 50 ezer magyar költözött Németországba. Ha te is ezt fontolgatod, de még nem találták munkát, akkor érdemes elolvasni ezt az összeállítást. (Ha valamelyik megtetszik, katt a vastag linkre!)

Bútorasztalos

A feladat bútorok gyártása, majd a megrendelőknél összeszerelése, famegmunkálás. Elvárás a kommunikációs szintű német nyelvtudás (német partner teszteli szerződésadás előtt), szakmai tapasztalat és végzettség, saját autó.

Amit nyújtanak, az hosszútávú munkalehetőség, német munkaszerződés (biztosítás, bejelentés). A fizetés: bruttó 11,50 euró / óra + 12 euró kiegészítő pénz (Auslöse) / nap. A szállást a munkáltató szervezi, a munkavállaló fizeti.

Buszvezető

Több omnibuszvállalat részére keresnek buszsofőröket a járatos közlekedésben és alkalmanként iskolabusz és kirándulóbusz vezetéséhez is Bajorországba.

A fizetés a bajorországi bérszerződés (buszvezetők részére) szerint történik (legalább bruttó 12,33 € /óra) + vasárnaponkért és ünnepnapokért járó jutalékok (50% adómentes). Havi rendszeres munkaidő 173 óra, többletmunka bármikor lehetséges.

Elvárás a D-kategóriás jogosítvány, a 95-ös kód megléte, a digitális vezetői kártya, az A2-es szintű német nyelvtudás az utasokkal való kommunikáció miatt.

Villanyszerelő

Elvárás a szakirányú végzettség, alapszintű német nyelvtudás, műszakirajz-ismeret. A B-kategóriás jogosítvány ill. saját személygépkocsi előnyt jelent, de nem feltétel.

Amit kínálnak, az hosszútávú németországi bejelentett munkahely, német munkaszerződés, 10,00-14,00 € órabér + 5,00-7,00 € óránkénti távolléti juttatás, heti előlegfizetési lehetőség, utazási költség hozzájárulás, 24-30 nap éves fizetett szabadság, magyar anyanyelvi kapcsolattartó.

Nővér idősek otthonában

Chamba vagy Postdamba keresnek nővért, akinek feladata betegek ellátása kórházi osztályokon (tapasztalatnak megfelelően). Elvárás az erős kommunikációképes német nyelvtudás, a nővér végzettség, a szakmai tapasztalat, a fizikai terhelhetőség, a felelősségtudatos munkavégzés.

Amit nyújtanak, az hosszútávú munkalehetőség, német munkaszerződés (bejelentés, biztosítás). A fizetés nettó 1500-1600 euró/hó. A szállás a munkáltató által biztosított és fizetett.

Víz-, gáz- és fűtésszerelő

Akár azonnali kezdéssel keresnek szakembereket. Amit ajánlanak: német munkaszerződés, hosszútávú együttműködés, versenyképes órabér és napibér, utazási hozzájárulás, igény szerint heti előleg kifizetés, munkavédelmi ruházat. Igény szerint a szállásköltséget átvállalják.

Más országba, esetleg másik állásra vágysz? Válogass a Határátkelőn!

 

Figyelem! 

Ne vágj bele előzetes informálódás nélkül az ismeretlenbe! Mielőtt elindulsz, gyűjts információt, kérdezz, tájékozódj! 

A Határátkelő oldal (hataratkelo.com) csak egy közvetítő felület, melyre a legnagyobb magyar állásportálok külföldi ajánlatai érkeznek. A közölt állások létezéséért, aktualitásáért, az azokban foglalt információk valóságnak megfelelőségéért nem vállalunk felelősséget. 

A megjelenő hirdetések tartalmáért, pontosságáért, megbízhatóságáért, és jogi megfelelősségéért a hirdetést feladó cég felel. Konkrét állásajánlatokkal kapcsolatos kérdésekben a hirdetést feladó cégek szolgálnak információval.

(Fotó: pixabay.com/genniebee512)

Share.

About Author

Leave A Reply