Német és osztrák munkák

0

Ha csak a népszerűséget nézzük akkor a magyar határátkelők kedvenc célországai között mind Ausztria, mind Németország dobogós, úgyhogy talán nem lőttünk nagyon mellé a mára szánt munkalehetőségekkel. (Ha megtetszik valamelyik, katt a vastag linkre!)

Szervíztechnikus (Ausztria)

Elsősorban ausztriai munkavégzésre keresnek szervíztechnikust a cég által forgalmazott szerszámgépek szervizeléséhez. Feladat a gépek beüzemelés-javítása és karbantartása, technikai tanácsadás a partnereknek zavar esetén, önálló munkavégzés, hibafeltárás, javítás.

Elvárás a tapasztalat CNC-vezérlések területén.(FANUC-HEIDENHAIN-SIEMENS), mechanikai alkatrészek összeszerelése, Cnc-szerszámgépek összeállítása. Elvárt nyelvtudás német vagy angol.

Fémipari munkák (Ausztria, Németország)

Ausztriai és németországi munkahelyre keresnek AWI hegesztőt, izometriás csőszerelőt, CNC esztergályos/marós/szikraforgácsolót, Trumpf lézergép kezelőt, élhajlítót.

Elvárás a szakirányú végzettség, az 1-2 éves releváns szakmai tapasztalat, precizitás, pontosság, A1-A2 német nyelvtudás.

Amit kínálnak, az hosszútávú munkalehetőség, versenyképes eurós kereset, ingyenes szállás, első kiutazás térítése.

Hegesztő (Németország)

AWI, CO hegesztőt keresnek Németországba szénacél és saválló csövek hegesztésére, lehetőség szerint minősítéssel, de az nem feltétel.

Villanyszerelő (Németország, Bayern)

Memmingenbe és környékére keresnek kommunikációképes, erős alapfokú /A2/ német nyelvtudással rendelkező kollegákat. A feladat lakások, lakóházak, iparcsarnokok gyenge- és erősáramú villanyszerelési munkálatai, kábelezése.

Elvárás a villanyszerelő végzettség, legalább kétéves szakmai tapasztalat épületvillamosság szerelésben, B kat. Jogosítvány. A fizetés 1600-2000 € /170 óra (a jövedelem függ a nyelvtudás szintjétől, az adókategóriától, és a szaktudástól), bejelentett munkaviszony, német munkaszerződés, német egészség- és nyugdíjbiztosítás, határozatlan idejű munkaszerződés, hosszútávú munkavégzés.

Ingyenes szálláslehetőség kétágyas szobákban, lakcímbejelentés, adószámigénylés, biztosítások, bankszámlanyitás.

Szállítmányozási koordinátor (Ausztria)

A feladat gépjárművezetők operatív irányítása, elvárás a szállítmányozási, logisztikai végzettség, munkatapasztalat, a tárgyalóképes német nyelvtudás, a B kategóriás jogosítvány.

Amit kínálnak, az tőkeerős munkahely, szállás és utazás a munkavégzés idején Ausztriába, versenyképes jövedelem.

Más országba, esetleg másik állásra vágysz? Válogass a Határátkelőn!

Figyelem!

Ne vágj bele előzetes informálódás nélkül az ismeretlenbe! Mielőtt elindulsz, gyűjts információt, kérdezz, tájékozódj! 

A Határátkelő oldal (hataratkelo.com) csak egy közvetítő felület, melyre a legnagyobb magyar állásportálok külföldi ajánlatai érkeznek. A közölt állások létezéséért, aktualitásáért, az azokban foglalt információk valóságnak megfelelőségéért nem vállalunk felelősséget. 

A megjelenő hirdetések tartalmáért, pontosságáért, megbízhatóságáért, és jogi megfelelősségéért a hirdetést feladó cég felel. Konkrét állásajánlatokkal kapcsolatos kérdésekben a hirdetést feladó cégek szolgálnak információval.

Share.

About Author

Leave A Reply