Nem tudja eladni luxuslakását Justin Timberlake

0

Justin Timberlake és Jessica Biel ismét kénytelen volt csökkenteni New York-i lakásának árát. A sztárpár eredetileg 7,995 millió dollárért kínálta eladásra a Sohóban lévő luxuslakást, de már másodszor engedtek az árból, annyira nem érkeztek komoly ajánlatok.

A 240 négyzetméteres apartmant 2010-ben 6,5 millióért vásárolták meg Timberlake-ék, most pedig ennél kevesebbért is megválnának tőle.

A lakásban három hálószoba, valamint három és fél fürdőszoba található, míg három oldalról is egy nyolcvan négyzetméteres erkély veszi körül.

Az ingatlan valamennyi helyisége tágas, és ezt az érzetet csak erősítik a plafonig érő ablakok, így pedig remek kilátás nyílik Manhattanre.

A fehér szín mellett a fa hangsúlyos: a parketta és a beépített szekrények is remekül néznek ki, utóbbiak rendkívül praktikusak is.

A konyha berendezése stílusos és modern, ötletes megoldásokkal, mint a reggeliző pult. A fő fürdőszobában egy hatalmas fehér márványkád található.

A sztárpár azért is megválna a lakástól, mert tavaly vett egy nagyobbat a közelben. Azért az 500 négyzetméteres luxusotthonért több mint 20 millió dollárt fizettek. Ahhoz a lakáshoz borospince és egy óriási tetőterasz is tartozik.

A szomszédjaik között olyan hírességek vannak, mint Ryan Reynolds és Blake Lively, valamint Jennifer Lawrence.

Ilyen luxusban él az amerikai pénzügyminiszter

(Fotó: Stribling)

Share.

About Author

Leave A Reply