Nem akármilyen villát bérel Ben Affleck exe

0

Jennifer Garner a közelmúltban vásárolt házat a Los Angeles-i Brentwood Parkban. A színésznő 7,9 millió dollárt fizetett az ingatlanért, ám egyelőre vélhetően felújíttatja, mert kibérelt egy másik villát.

A Los Angeles Pacific Palisades városrészében fekvő ház korábban Dean Factor, a kozmetikai óriáscéget alapító Max Factor dédunokájának a tulajdonában állt.

Tavaly év végén azonban túladott rajta 13,86 millió dollárért. A majdnem ezer négyzetméteres, hat hálószobás, hat és fél fürdőszobás luxusotthon vevője egy pakolóüzemeltetéssel foglalkozó cég lett, amely most kiadta az ingatlant Jennifer Garnernek.

A háromszintes ház 2009-ben épült, és magas sövény mögött fekszik, így nem kell tartani a fürkésző tekintetektől.

A földszinten található a tágas konyha, amelyet a fehér bútorok, a metrócsempe és márványpult, valamint a sötétbarna parketta kontrasztja tesz érdekessé. Az összes berendezés Miele márkájú, és a legújabb technológiát követik. Ezen a szinten még egy vendégszoba, egy iroda/könyvtárszoba, egy étkező és házimoziterem kapott helyet.

A második emeleten lévő fő lakosztály mennyezet boltíves, emellett egy fehér márvánnyal kirakot óriási fürdőszoba és egy gardróbszoba is tartozik hozzá. Itt található négy vendégszoba, mindegyik kandallóval és saját erkéllyel.

Az alagsorban borospince és kóstoló terem, edzőterem, szauna, billiárdszoba is van, valamint itt is le lehet pihenni egy hálóban, ha valaki elfáradna a sok játéktól és szórakozástól.

A házhoz tartozik egy veranda, ahol sütögetni is lehet, és természetesen a medence sem hiányozhat a kertből.

Jennifer Garner és korábbi férje, Ben Affleck a közelmúltban adta el a szintén ebben a városrészben lévő közös házát 32 millió dollárért Adam Levine-nek, a Maroon 5 frontemberének.

A színésznő mostani bérelt otthona és majd a Brentwood Park-i ház is közel van Affleck új lakhelyéhez, ez a három közös gyermekük miatt fontos.

Íme Ben Affleck 19 millió dolláros új háza

(Fotó: Compass)

Share.

About Author

Leave A Reply