Nem akármilyen luxusautót vett Kylie Jenner

0

A Kardashian-Jenner klán legfiatalabb tagja autóimádata és pénztárcája is határtalan. A Kylie Cosmetisc vezérigazgatója közel egymilliárd dolláros vagyonából egy jégkék Rolls-Royce Wraithet szerzett meg.

Az autó alapára 320 ezer dollár, de Kylie Jenner extrákkal kérte – még a nevét is beleíratta az első ajtóba – így többe került.

„Régóta vártam rád” – írta az Instagramon, amikor megmutatta a kocsit, hozzátéve, hogy mindig is egy ilyen autóra vágyott.

A garázsában több luxuskocsi parkol. Novemberben egy Lamborghini Urust vásárolt, és idén kapott a barátjától, Travis Scott-tól egy retró fehér Rolls-Royce-t a születésnapjára és egy 1,4 millió dollárt érő Ferrari LaFerrarit is.

Ezek mellett egy Range Rover, egy Lamborghini Aventador, egy Bentley, egy Mercedes G-Wagon és két Ferrari Spider büszke tulajdonosa is a 21 éves sztár.

Bár Kylie sem maradt ki a család médiaszerepléseiből, okosabban építette fel karrierjét, igazi üzletasszonyként. Modellkedésből keresett 250 ezer dollárját arra használta, hogy piacra dobja első rúzsait még 2015-ből. Ebből pedig egy egész kozmetikai vállalkozást épített fel.

Rocksztárokkal állt össze a Rolls-Royce

(Fotó: instagram.com/kyliejenner)

Share.

About Author

Leave A Reply