Nem akármilyen csomaggal állt elő a Metallica

0

A zenekar egészen különleges csomaggal állt elő és voltaképpen nehéz eldönteni, hogy a zene mellé pakolták a whiskey-t vagy az ital mellé jár a zene. persze végülis mindegy.

A Metallica-rajongók számára aligha újdonság, hogy az együttes whiskey-t is forgalmaz Blackened néven, a most bejelentett, Batch 100 névre hallgató összeállítás azonban szintlépést jelent.

A Blackened a nevét az 1988-as legendás And Justice For All… nyitódala mellett arra is utal, hogy az italt fekete brandys hordókban érlelik, miközben Metallica-számok szólnak.

Legalábbis ez a mondás, ugyanis a whiskey mellé két lemez is jár, rajta 12 dallal, exkluzív fényképekkel a bandáról és egy különleges kiadású Blackened magazinnal.

Míg a korábbi Blackened listákat a banda tagjai állították össze, addig a Batch 100 esetében azt a whiskey-ért felelős mester, Rob Dietrich válogatta össze.

„Rob listáját elnézve, imádom a választásait. Imádom a változatosságát és hogy két mélyebb élő felvételt is beválogatott a Damaged Justice turnéról. Szeretem, hogy a Binge & Purge és a Through the Never korszak is képviseltetve van. Mi több, még a Helping Hands albumot sem felejtette ki, azaz nyilvánvaló, hogy nem kezdő” – dicsérte Rob Dietrichet a banda dobosa, Lars Ulrich.

A doboz 149 dollárba (kb. 48 ezer forintba) kerül.

Így múlatják az időt járvány idején a gazdag kölykök

(Fotó: blackenedwhiskey.com)

Share.

About Author

Leave A Reply