Négycsillagos karanténban Új-Zélandon

0

Egy nyaralásról hazatérni sokszor nem könnyű, ám azoknak az új-zélandiaknak különösen érdekes lett, akik kénytelenek voltak karanténban eltölteni a hazaérkezés utáni napokat. De még milyen karanténban!

Új-Zéland március 19-én zárta le a határait az új koronavírus-járvány miatt és rendelte el, hogy minden külföldről hazatérőnek két hétre karanténba kell vonulnia.

A kormány több hotelt kijelölt erre a célra, így az ott lévők nem érintkeztek a feltétlenül szükségesnél többet másokkal, így kerülve el az esetleges fertőzést.

A hazatérők közül többen olyan szerencsések voltak, hogy egy 4 csillagos szállodában helyezték el őket. Chuck és Wilson április 11-én érkeztek meg Londonból Új-Zélandra.

Aucklandben értek földet, onnan mentek volna tovább szülővárosukba, Wellingtonba, csak éppen ez már nem történhetett meg. A Novotel Hotelben kaptak szállást, ami annyira bejött nekik, hogy külön Instagram-profilt hoztak létre @quarantinecanteen_NZ címen.

Az oldalra rendszeresen posztoltak képeket a felszolgált ételekről, valamint mindennapi tevékenységeikről. Láthattunk ezen a személyzet által nekik adott húsvéti ajándéktól kezdve epres sajttortán át shakshukáig sok mindent.

Insta-sztorijaikból kiderült az is, hogy sétáik során figyelték őket, mert előfordult, hogy valaki megpróbált kilógni a karanténból. Azóta már nekik is letelt a két hét, úgyhogy most próbálnak hazajutni.

Hét dolog, amit az új-zélandi kormányfőtől tanulhatunk

(Fotó: instagram.com/thequarantinecanteen_nz)

Share.

About Author

Leave A Reply